slawek gorol Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor #21 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Kupiłem Atmana 250W Nie powiem za ile bo mi się oberwie Ale niestety tak zdzierają w moim sklepie, a ja potrzebowałem grzałke na szybko Więc proszę o zamknięcie tematu 8)
Neno Opublikowano 21 Kwietnia 2008 #22 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ja też własnie kupywałem Atmana na szybko bo starego aquael-a zapomniałem wyłączyc gdy robiłem dużą podmiane - potem sprawdziłem i wyszło mi taniej niz allegro + przesyłka.
slawek gorol Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor #23 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Właśnie...Kupiłem Atmana ale okłamuje o 2 stopnie:D ale poza tym jest idealna
Neno Opublikowano 28 Kwietnia 2008 #24 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Moje wszystkie okłamuja włącznie z Jager-em w przedziale 1-3*C , choc Jager ma kalibrator ale mi sie nie chciało w to bawic . Po prostu ustawiłem temp. zgodnie ze wskazaniami termometru i tyle.
blizniak2 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 #25 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja stosuję grzałki Weipro. Atman jest za długi, Jagger mi pękł, Tetra działała ale niestey przekłamywał termostat. Aquael ugotował mi ryby. Tu: http://akwarium.info.pl/index.php?optio ... Itemid=166 masz opis grzałki
Zealota Opublikowano 30 Kwietnia 2008 #26 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ja również weipro, i w tym i jeszcze starszym akwarium. Termostat kłamie o stopień, ale poza tym same plusy i dobra cena. No i, jak słusznie wspomniał bliźniak2, jest krótka i łatwa do ukrycia
Rekomendowane odpowiedzi