makok Opublikowano 9 Kwietnia 2008 #11 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 elgrahano a może zapytaj co Makok nie ma z plaży,falochronów itd Będzie szybciej Sory za OT to moj wkład w rozkład środowiska naturalnego
slawek gorol Opublikowano 9 Kwietnia 2008 #12 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 to moj wkład w rozkład środowiska naturalnego A czy ja coś mówiłem
elPablo Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor #13 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam Zakupiliśmy piasek budowlany z castoramy, dokładnie nazywa sie: "KREISTER dekoracyjny - piasek budowlany kwarcowy - 1mm" Może być taki ?
mars Opublikowano 18 Kwietnia 2008 #14 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam Zakupiliśmy piasek budowlany z castoramy, dokładnie nazywa sie: "KREISTER dekoracyjny - piasek budowlany kwarcowy - 1mm" Może być taki ? poza tym że on się raczej nazywa Kreisel a nie Kreister to jest to mój ulubiony piaseczek i am go w każym baniaczku
elPablo Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor #15 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 jestem informatykiem i dział budowlany jest dla mnie obcy Zabieram się w takim razie za przesiew i gotowanie. dzięki i pozdrawiam
siwy177 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 #16 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 to jeszcze ja dorzuce jedno pytanie.Byłem dzis na składzie budowlanym kupiłem piasek budowlany.i?? hmm odnosze wrazenie że to nie to co ma być.Ten co kupiłem to raczej jakby baaaardzo drobny żwirek.A z tego co słyszałem to jest cos trakiego jak MUŁEK.i to chyba właśnie mułek powiniennem kupic ??bo ten co mam to zwykły piasek budowlanyi właśnie pytanie czy będzie odpowiedni ??
slawek gorol Opublikowano 24 Kwietnia 2008 #17 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Mułek..Nigdy nie słyszałem takiego określenia piasku..Ostry,szary..ale nie mułek.Jeżeli to jest taki piasek jak np. do zaprawy budowlanej (bez kamieni of course) to będzie dobry. Pozdro :roll:
siwy177 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 #18 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zrobiłem foto w macro moze to coś pomoże w ocenie i jeszcze jedno na "dłoni"
czester_ Opublikowano 24 Kwietnia 2008 #19 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 No piach jak piach.. ciut grubszy ale może byc.
slawek gorol Opublikowano 24 Kwietnia 2008 #20 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Pamiętaj o kilkugodzinnym płukaniu na kilka wiader Bardziej ostrożni gotują...Ja nie gotowałem i jest spoko :roll:
Rekomendowane odpowiedzi