krisq75 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 #1 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Tak wlasnie szukam obsady do mojej 120X50X50 i natknalem sie na to. No i co wy na to? http://www.einrichtungsbeispiele.de/det ... 0&uid=1640
smithpl Opublikowano 3 Kwietnia 2008 #2 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 jak dla mnie super . powiedzcie czy wydaje wam sie iz zastosowano tam tylko prawdziwe kamienie czy tez jakies wyrafinowane tlo strukturalne? Zrobie tak swoje 375l . Jakie tam sa roslinki ? i co to za kamienie ?
krisq75 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor #3 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Dla mnie tez wyglad super ale ta ilosc ryb! Wydaje mi sie ze to naturalne kamole ale jakie nie wiem jest ich 80kg A rośliny to Microsorum windelov
yaro Opublikowano 3 Kwietnia 2008 #4 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 wygląd rzecz względna, mi się nie podoba przez te roślinki, w sumie te kopce kamien również wygladają bardziej na murek niż ciekawa skała, obsada już wydaje mi się większym problemem o czym może nawet świadczyć ze pomimo tylu gatunków i ryb na zdjęciach prawie ich nie widać.
slawek gorol Opublikowano 3 Kwietnia 2008 #5 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Oj.. W ogóle mi się to nie podoba. Rośliny...Feee... Skał za bardzo nasr..e .I ten biały świecący piasek.. To tylko moje zdanie i możecie się z nim nie zgodzić.
sabotage Opublikowano 3 Kwietnia 2008 #6 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Akwa, jak akwa - kazdy woli cos innego, mnie natomiast zachwycil Pseudotropheus kingsizei maingano
mcsayan Opublikowano 3 Kwietnia 2008 #7 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 ja bym rośliny wywalił, reszta - prima...:-)
czester_ Opublikowano 3 Kwietnia 2008 #8 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Dokładnie jak kolega wyżej, bez roślinek i z ciut wyższymi kamolami będzie ekstra.
harisimi Opublikowano 3 Kwietnia 2008 #9 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Akwa, jak akwa - kazdy woli cos innego, mnie natomiast zachwycil Pseudotropheus kingsizei maingano Czyli znany i lubiany Pseudotropheus pulpican ... ach te nazewnictwo
MateuszT Opublikowano 3 Kwietnia 2008 #10 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Czyli znany i lubiany Pseudotropheus pulpican ... ach te nazewnictwo A to przypadkiem już nie afra, albo przynajmniej Cynotilapia :?:
Rekomendowane odpowiedzi