Bezprym Opublikowano 19 Czerwca 2020 #81 Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) 7 minut temu, Bartek_De napisał: Sławku, nie będzie po skosie. Wylotem można przecież obracać. Ja jednak dałbym pompę luźno, od początku to radziłem. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Tylko czy skręcenie Aquaela w lewą strone pod kątem 90 stopni, a tylko chyba taki obrót tu wchodzi w grę, nie piwoduje demontażu pompki? Miałem już taki przypadek. Edytowane 19 Czerwca 2020 przez Bezprym 1
Bartek_De Opublikowano 19 Czerwca 2020 #82 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Tylko czy skręcenie Aquaela w lewą strone pod kątem 90 stopni, a tylko chyba taki obrót tu wchodzi w grę, nie piwoduje demontażu pompki? Miałem już taki przypadek. Masz rację, powoduje. Ale w tym przypadku to będzie obrót o dokładnie 45 stopni więc luz.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Bezprym Opublikowano 19 Czerwca 2020 #83 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Masz rację, powoduje. Ale w tym przypadku to będzie obrót o dokładnie 45 stopni więc luz.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaA to luzik, wyobraźnia zawiodłaWięc tylko teraz pociągnąć czarnym akrylem i do baniaka. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1
Wojtasny Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor #84 Opublikowano 19 Czerwca 2020 A to luzik, wyobraźnia zawiodłaWięc tylko teraz pociągnąć czarnym akrylem i do baniaka. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaMówisz żeby to pomalować? Nie zaszkodzi farba rybkom? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Bezprym Opublikowano 19 Czerwca 2020 #85 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Emalia akrylowa nie zaszkodzi, ja nawet lakierem akrylowym samochodowym pomalowałem tylko taki w mojej miejscowości dostałem. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Wojtasny Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor #86 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Emalia akrylowa nie zaszkodzi, ja nawet lakierem akrylowym samochodowym pomalowałem tylko taki w mojej miejscowości dostałem. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaNo ja też jakiś mam czarny mat samochodowy tylko muszę sprawdzić czy jest akrylowy Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
suricade Opublikowano 19 Czerwca 2020 #87 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Nie wiem czy warto malować jak to będzie w niedoświetlonym narożniku.
Bezprym Opublikowano 19 Czerwca 2020 #88 Opublikowano 19 Czerwca 2020 1 minutę temu, suricade napisał: Nie wiem czy warto malować jak to będzie w niedoświetlonym narożniku. Zawsze lepiej zleje się z tłem.
Wojtasny Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor #89 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Niestety na mojej farbie nie pisze czy to akryl. Czy siatka do prania bielizny z Pepco będzie się nadawać żeby włożyć tam ceramikę i wrzucić na dno do HMF? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
suricade Opublikowano 19 Czerwca 2020 #90 Opublikowano 19 Czerwca 2020 21 minut temu, Wojtasny napisał: Czy siatka do prania bielizny z Pepco będzie się nadawać żeby włożyć tam ceramikę i wrzucić na dno do HMF? Może być trochę za gęsta taka po warzywach jest lepsza.
Rekomendowane odpowiedzi