Wojtasny Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor #71 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Ale robisz dziurę w gąbce i przekładasz wylot przez otwór.Tylko że wylot będzie wtedy jakieś 6cm pod taflą wody. Czy tak może być? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Slawek-meszek Opublikowano 15 Czerwca 2020 #72 Opublikowano 15 Czerwca 2020 2 minuty temu, Wojtasny napisał: Tylko że wylot będzie wtedy jakieś 6cm pod taflą wody. Czy tak może być? Tak właśnie o to chodzi. Musisz zobaczyć czy pompa będzie cała zakryta. Powiem tak to dla Ciebie plus bo nie będziesz dawał przedłużki a jak już to króciutka
Wojtasny Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor #73 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Tak to teraz wygląda Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Bezprym Opublikowano 19 Czerwca 2020 #74 Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Trochę niezbyt fortunnie umiejscowiony jest wieszak na pompkę Aquaela. Wkleiłbym go w narożnik albo położyłbym pompkę swobodnie na plecki i dałbym przedłużki na wylot Edytowane 19 Czerwca 2020 przez Bezprym 2
Wojtasny Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor #75 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Trochę niezbyt fortunnie umiejscowiony jest wieszak na pompkę Aquaela. Wkleiłbym go w narożnik albo położyłbym pompkę swobodnie na plecki i dałbym przedłużki na wylot Dlaczego twierdzisz że nie fortunnie? Na dnie będzie ceramika i purigen. A ona może pracować w poziomie? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Bezprym Opublikowano 19 Czerwca 2020 #76 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zuważ w którą stronę będzie się kierował wylot wody akurat na uchwyt gąbki. Spokojnie będzie pracować na leżąco u mnie w kaseciaku tak pracuje. Pokombinowałbym z wklejeniem uchwytu w narożnik jeśli już chcesz by pracowała wisząc. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1
Wojtasny Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor #77 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zuważ w którą stronę będzie się kierował wylot wody akurat na uchwyt gąbki. Spokojnie będzie pracować na leżąco u mnie w kaseciaku tak pracuje. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Ale wylot wody jest regulowany na boki i mogę go ustawić centralnie na środek gąbki Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Bezprym Opublikowano 19 Czerwca 2020 #78 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zdaję sobie sprawę z tego ale zawsze będzie po skosie w stosunku do gąbki co ci utrudni regulację, umiejscowienie jej prostopadle do gąbki będzie lepszą opcją. Zresztą weź przymierz i sam się przekonasz Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Bartek_De Opublikowano 19 Czerwca 2020 #79 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zdaję sobie sprawę z tego ale zawsze będzie po skosie w stosunku do gąbki co ci utrudni regulację, umiejscowienie jej prostopadle do gąbki będzie lepszą opcją. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Sławku, nie będzie po skosie. Wylotem można przecież obracać. Ja jednak dałbym pompę luźno, od początku to radziłem.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Wojtasny Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor #80 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Sławku, nie będzie po skosie. Wylotem można przecież obracać. Ja jednak dałbym pompę luźno, od początku to radziłem.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaBędę próbował wszystkich metod i zobaczymy co będzie najlepsze Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi