Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam. Chciałbym napisać 2 słowa o polecanym tu składzie kamieni w Strzegomiu, Al-granit się nazywa czy jakoś tak.

Pozdrawiam.

U Alberta nie polecam już nic. Kiedyś było bardzo tanio, później drogo, a teraz jest masakra! Za 5l wiaderko grysu 20zł... Serpentynit i łupek to już masakra. W Strzegomiu można tylko w Kam-Trans tanio trafić, bo ceny za tony. Ogólnie z serpentynitem polecam Sobótkę, a w zasadzie Nasławice. Za 150kg 16zł. Jak za darmo. Na składzie czułem się jak dziecko w zabawkowym.

• Lubię to 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Godzinę temu, grzegorz77 napisał:

Na mapie nie widziałem hodowli w Żorach "Tanganika-Malawi" a polecam,ostatnio u nich zakupywałem interruptusy i demasoni i jestem zadowolony.

Chodzi tobie o Pana Jacka?

Za niedługo mam w planach odwiedzenie jego hodowli,jego oferta wydaje się być bardzo ciekawa...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam prywatna osobe od której zakupiłem kamienie Gnejs jak.dobrze nazywam od Pana Romana koło Wejcherowa (pomorze) posiada je w dużych ilościach (tonach) można sobie wybrać jakie sie chce.

608 309 067 

To jego numer dał zgode żebym mógł umieścic jego numer 
Bardzo sympatyczna osoba 
Posiada różnego rodzaju kamienie i nie jest nastawiony tylko na kase nie wazy kamieni sam nie dawno załozyl akwarium  biotopowe.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odświerzę trochę temat :)

Jeżeli jest możliwość, prosiłbym o dodanie do mapki sklepu TURKUS z Wrocławia.

Sklep w DH Astra przy Lotniczej. Dla osób z okolic Kozanowa, Pilczyc, Gądowa, Kosmonautów i kilku innych alternatywa  Ikoli (osobiście polecam), która jest dość spory kawałek od tych osiedli. Dodatkowo Turkus mocnow spółpracuje z wrocławskim Trzemielem (którego również polecam), i w przypadku braku jakiegoś asortymentu, dla pomocy klienta dzwonią do siebie wzajemnie, aby poinformować kilenta czy takowy towar jest w którymś ze sklepów.