Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podstawową zaletą prenumeraty jest to że płacisz raz i nie musisz sie wiecej martwić. Wadą że patafiany z poczty potrafią pozgniatać gazete tak że wygląda jak papier toaletowy (o czym ostatnio miałem się okazje przekonać)

Opublikowano

Tak więc zostaje przy zakupie co miesiąc w kiosku. Myślałem, że dodają do gazety gadżety przynajmniej typu próbki itp.

Wiadomo raz się płaci i z głowy ale w moim wypadku to miesiąc o samym chlebie :lol:

Dzięki za odpowiedzi!

Opublikowano

Lata temu można było dostać pokarm lub brać udział w testowaniu np. filtra , teraz to historia. Na dzień dzisiejszy prenumerując Magazyn Akwarium można dostać coś do wypróbowania w ostatnim numerze była saszetka pokarmu Spirucell Acti Aquaela.

Opublikowano

a ja mam pytanie z innej beczki ale również dotyczące "naszego akwarium"

jest możliwość zamieszczania w serwisie przedruków artykułów dot. Malawi?

Wydaje mi się, że temat byl już chyba poruszany wcześniej (prawa autorskie, musi upłynąć chyba rok..) ale chyba warto do niego wrócic...

Pytam bo przeglądałem ostatnio któryś z numerów i szczerze - nie zainteresowało mnie nic oprócz tekstu poświęconemu Malawi - trochę szkoda kasy na gazetę, której się całej nie przeczyta...

Pomysł - nie wiem czy do zrealizowania i jak to się ma do kwestii praw autorskich - wrzucać artykułu do części dostępnej dla klubowiczów po zalogowaniu? (zaraz mnie sympatycy rozszarpią...)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.