Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zapytanie do "prenumeratowiczów" :D

Jakie są kożyści z zaprenumerowania tego magazynu. Wiem że wychodzi w praktyce numer za darmo ale jakoś co miesiąc człowiekowi lepiej dyche wydać niż całą sumke.

Chodzi mi o te dodatki naprzykład czy coś fajnego dają lub jeszcze inne rzeczy o których się nie pisze:)

Będe zoobowiązany! ;)

Opublikowano

Korzyści :?: Nie musisz iść do kiosku raz w miesiącu :wink: .

Nie wiem czy osoby piszące do NA są prenumeratorami na normalnych zasadach, ale jedyne "gifty" jakie sobie przypominam, to kalendarze w grudniowym, czy styczniowym numerze. No i zazwyczaj gazetkę dostajesz przed jej pojawieniem się w kioskach.

Opublikowano

wchodzisz do sklepu i jest albo nie ma :P Empika mam dopiero w dąbrowie bodajrze ... Albo i nawet tam nie ma już ... W kazdym razie daleko ... A u mnie w sklepach sie pytam i nie zamawiają "bo im nie schodzi" ;/ a tyle osób ma w moim małym miasteczku akwa i z pewnością chociaż 5 by kupiło, ba nawet 10. A czasami sa fajne artykuły ...

Opublikowano
wchodzisz do sklepu i jest albo nie ma :P Empika mam dopiero w dąbrowie bodajrze ... quote]

W Dąbrowie nie ma EMPiKu. Wiem bo zajmuję się ta siecią zawodowo :-)

Opublikowano

Przykro mi czester ale w mojej miejscowiści już kiosku nie ma. Ale jutro pójde się do jednego sklepu spytac czy by mi nie zamawiała.

Bliźniak nie wiedziałem :D:D hehe a był ?? coś mi się kiedyś o uszy obiło .... z tego co pamiętam ostatnio w Empiku (tylko takim małym) byłem w M1 w Czekadzi.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.