Tomasz78 Opublikowano 2 Września 2019 #371 Opublikowano 2 Września 2019 Cape Maclear, National park - Otter Point - The Lake Malawi Experience #5 4 Cytuj
przemek wieczorek Opublikowano 3 Września 2019 #372 Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) Pozdrawiam Andrzeju i dziękuję. Jest i kolejny film. Prośba do was koledzy i koleżanki o kliknięcie przycisku subskrybuj.Jesli kontent wam się podoba. Na Youtubie są pewne ograniczenia do 1000 subskrybentow. Nie mam tutaj na myśli zarabiania.Bo i pieniazki z tą z tego żadne przy wyswietleniach w naszej tematyce. Chodzi np o możliwość pisania postów robienia sond i tym podobne Brakuje już nie wiele.Niechcialbym tylko zebt żeby było to odebrane jako zebranie o suby. Dzięki że oglądacie.Pozdrawiam. Edytowane 3 Września 2019 przez przemek wieczorek 4 Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 3 Września 2019 #373 Opublikowano 3 Września 2019 Ktoś może już stosował? https://www.roslinyakwariowe.pl/nowosci/ciekawostki/4821-hexpure-aqualdrop-purigen.html 2 Cytuj
Tomasz78 Opublikowano 3 Września 2019 #374 Opublikowano 3 Września 2019 Labeotropheus trewavasae i Labeotropheus fuelleborni w Thumbi West, jezioro Malawi. Labeotropheus trewavasae żerujący samiec w Thumbi West, jezioro Malawi. 2 Cytuj
Bartek_De Opublikowano 14 Września 2019 #377 Opublikowano 14 Września 2019 Sposób na ciekawe tło, może nie koniecznie do Malawi, ale bardzo oryginalny pomysł. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj
Falcowski Opublikowano 16 Września 2019 #378 Opublikowano 16 Września 2019 Fajne i też wcina żywe krewetki. Będę musiał nagrać, jak moje gonią za krewetkami. Niezłe polowanie. A teraz również nie Malawi, choć w nawiązaniu do filmiku, w którym gość pływał w oczku wodnym z pyszczakami. Ja ostatnio pływałem w jeziorze z okoniami, a były ich tam całe ławice. Oto co zarejestrowałem: 1 Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 16 Września 2019 #379 Opublikowano 16 Września 2019 Pewnie literówka..ale na filmiku napisano "snurkowanie" a podejrzewam , że chodzi o "nurkowanie" ? Cytuj
Tomasz78 Opublikowano 19 Września 2019 #380 Opublikowano 19 Września 2019 Osobiście nie przepadam za tego typu stworzeniami ale jako na ciekawostkę to można rzucić okiem. Jak widać na pierwszym filmie akwarium musi być dobrze przykryte bo krab może wyjść z akwarium. Na kolejnych filmach walka o pokarm i wspólne żerowanie wygląda ciekawie. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi