Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Października 2019 #391 Opublikowano 1 Października 2019 Nasz klubowy partner a kolega forumowy @przemek wieczorek chyba już przemęczony 1 Cytuj
Gość Opublikowano 1 Października 2019 #392 Opublikowano 1 Października 2019 Sorki za szczerość ale wtf? Mam nadzieję, że tworzenie filmów rozwiązało problem z terminowością, brakiem rąk do pracy i tym wszystkim co do niedawna jeszcze kulalo. Gdyby jakiś film z tworzenia baniakow to może warto by zobaczyć. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Października 2019 #393 Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) 32 minuty temu, M4L4WI_F4N napisał: Gdyby jakiś film z tworzenia baniakow to może warto by zobaczyć. Nie musisz oglądać tego filmiku. A inne z tworzenia baniaków przez Przemka są wcześniej. Wystarczy trochę poszukać wstecz. A do ocen , opinii itp. jest inny dział. Edytowane 1 Października 2019 przez AndrzejGłuszyca Cytuj
Gość Opublikowano 1 Października 2019 #394 Opublikowano 1 Października 2019 Racja. Przepraszam. Niepotrzebnie napisałem swoje zdanie. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Października 2019 #395 Opublikowano 1 Października 2019 1 minutę temu, M4L4WI_F4N napisał: Racja. Przepraszam. Niepotrzebnie napisałem swoje zdanie. Nie przepraszaj bo nie ma za co. Ale trzymajmy się zasad dotyczących konkretnego działu. A filmiki o których piszesz są ciut wcześniej. Cytuj
Gość Opublikowano 1 Października 2019 #396 Opublikowano 1 Października 2019 Sarkazm. W poprzednim poście to był właśnie sarkazm. Nie sądziłem że nic nie można pisać. No chyba że w superlatywach. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Października 2019 #397 Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) 3 minuty temu, M4L4WI_F4N napisał: Nie sądziłem że nic nie można pisać. No chyba że w superlatywach. Źle sądziłeś... i jeżeli niewyraźnie napisałem to powtórzę: trzymajmy się zasad konkretnego działu. I tyle w tym temacie. Chcesz wyrazić swoją opinię załóż temat w odpowiednim dziale. Jaśniej już napisać nie mogę. Edytowane 1 Października 2019 przez AndrzejGłuszyca Cytuj
przemek wieczorek Opublikowano 1 Października 2019 #398 Opublikowano 1 Października 2019 3 godziny temu, M4L4WI_F4N napisał: Sorki za szczerość ale wtf? Mam nadzieję, że tworzenie filmów rozwiązało problem z terminowością, brakiem rąk do pracy i tym wszystkim co do niedawna jeszcze kulalo. Gdyby jakiś film z tworzenia baniakow to może warto by zobaczyć. Przepraszam mam pytanie -czy może postanowiłeś zostać moim czarnym koszmarem? Czy może jest to spowodowane brakiem problemów w codziennym życiu ? A może masz potrzebę rozmowy ze mną? Powiesz mi wówczas osobiście czym sobie zasłużyłem na tak owocną merytoryczną krytykę ? Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Października 2019 #399 Opublikowano 1 Października 2019 (edytowane) Panowie...wydaje mi się ,że sprawa tematyki wyjaśniona i nie ma co w tym temacie dalej tego roztrząsać. Przemku @przemek wieczorek wszelkie opinie pozytywne i negatywne innych na temat Twojej firmy i Twoje reakcje na te opinie są wskazane ale nie w tym temacie. Dlatego prośba jeszcze raz..trzymajmy się zasad danego działu a ten dział służy do całkiem czegoś innego. Uszanujcie to. Edytowane 1 Października 2019 przez AndrzejGłuszyca 1 Cytuj
Tomasz78 Opublikowano 1 Października 2019 #400 Opublikowano 1 Października 2019 Pseudotropheus sp. 'polit' w środowisku naturalnym. 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi