Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki za szczerość ale wtf? Mam nadzieję, że tworzenie filmów rozwiązało problem z terminowością, brakiem rąk do pracy i tym wszystkim co do niedawna jeszcze kulalo. 

Gdyby jakiś film z tworzenia baniakow to może warto by zobaczyć. 

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, M4L4WI_F4N napisał:

Nie musisz oglądać tego filmiku. A inne z tworzenia  baniaków przez Przemka są wcześniej. Wystarczy trochę  poszukać wstecz.  A do ocen , opinii itp. jest inny dział.

Edytowane przez AndrzejGłuszyca
Opublikowano

Sarkazm. W poprzednim poście to był właśnie sarkazm. Nie sądziłem że nic nie można pisać. No chyba że w superlatywach. 🤨

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, M4L4WI_F4N napisał:

Nie sądziłem że nic nie można pisać. No chyba że w superlatywach.

Źle sądziłeś... i jeżeli niewyraźnie napisałem to powtórzę: trzymajmy się zasad konkretnego działu. I tyle w tym temacie.  Chcesz wyrazić swoją opinię załóż temat w odpowiednim dziale. Jaśniej już napisać nie mogę.

Opublikowano
3 godziny temu, M4L4WI_F4N napisał:

Sorki za szczerość ale wtf? Mam nadzieję, że tworzenie filmów rozwiązało problem z terminowością, brakiem rąk do pracy i tym wszystkim co do niedawna jeszcze kulalo. 

Przepraszam mam pytanie -czy może postanowiłeś zostać moim czarnym koszmarem? Czy może jest to spowodowane brakiem problemów w codziennym życiu ?  

A może masz potrzebę rozmowy ze mną? Powiesz mi wówczas osobiście czym sobie zasłużyłem na tak owocną merytoryczną krytykę ?

Opublikowano (edytowane)

Panowie...wydaje mi się ,że sprawa tematyki  wyjaśniona i nie ma co w tym temacie dalej tego roztrząsać. Przemku  @przemek wieczorek wszelkie opinie  pozytywne i negatywne  innych na temat Twojej firmy i Twoje reakcje na te opinie są wskazane ale nie w tym temacie. Dlatego prośba jeszcze raz..trzymajmy się zasad danego działu a ten dział służy do całkiem czegoś innego. Uszanujcie to.

• Lubię to 1