Agnesa Opublikowano 5 Marca 2020 Autor #31 Opublikowano 5 Marca 2020 Napisałam do @MALAWI MBUNA WORLD trzymajcie kciuki żeby udało się nabyć zdrowe okazy
Tomasz78 Opublikowano 5 Marca 2020 #32 Opublikowano 5 Marca 2020 3 minuty temu, Agnesa napisał: jakie ma zębiska Trzeba im regularnie piłować zęby , i do dentysty z tym wampirem chodzić . Ok, już Ci nie mieszam, dobrą obsadę wybrałaś. 1 1
Agnesa Opublikowano 7 Marca 2020 Autor #33 Opublikowano 7 Marca 2020 Witam ponownie , po milionie wiadomości telefonów itp niestety nigdzie nie mogę dostać połączenia Jalo reef + msobo Zawsze jak hodowca ma jeden gatunek to 2 brak zaproponowano mi Jalo reef + Aunolocara Jacobfreibergi Eureka Jalo reef + Fire Red Jalo reef + Chindongo saulosi Więc wolałam udać się z tym do Was
SlavekG Opublikowano 7 Marca 2020 #34 Opublikowano 7 Marca 2020 Dwie pierwsze opcje odpadają bo ryby nie nadaja się do Twojego zbiornika, trzecia oocja tez nie za bardzo bo samce są trochę podobne. Może rozwiązaniem jest zakup ryb z dwóch źródeł???
tuptas Opublikowano 7 Marca 2020 #35 Opublikowano 7 Marca 2020 9 minut temu, Agnesa napisał: Witam ponownie , po milionie wiadomości telefonów itp niestety nigdzie nie mogę dostać połączenia Jalo reef + msobo Zawsze jak hodowca ma jeden gatunek to 2 brak zaproponowano mi Jalo reef + Aunolocara Jacobfreibergi Eureka Jalo reef + Fire Red Jalo reef + Chindongo saulosi Więc wolałam udać się z tym do Was Może spróbuj wykonać milion pierwszy telefon: http://www.tanganikamalawi.pl/ryby-z-jeziora-malawi/# Powinno się udać.
fish_magic Opublikowano 7 Marca 2020 #36 Opublikowano 7 Marca 2020 59 minut temu, Agnesa napisał: Witam ponownie , po milionie wiadomości telefonów itp niestety nigdzie nie mogę dostać połączenia Jalo reef + msobo Zawsze jak hodowca ma jeden gatunek to 2 brak zaproponowano mi Jalo reef + Aunolocara Jacobfreibergi Eureka Jalo reef + Fire Red Jalo reef + Chindongo saulosi Więc wolałam udać się z tym do Was W hodowli FishMagic jest. 2
Agnesa Opublikowano 7 Marca 2020 Autor #37 Opublikowano 7 Marca 2020 Just now, fish_magic said: W hodowli FishMagic jest. Jest? Dzwoniłam wczoraj i dostałam info że msobo brak oO
Andrzej Głuszyca Opublikowano 7 Marca 2020 #39 Opublikowano 7 Marca 2020 Temat dotyczący testów wydzieliłem jak niej: 1
Agnesa Opublikowano 7 Marca 2020 Autor #40 Opublikowano 7 Marca 2020 1 minute ago, fish_magic said: Nikt nie dzwonił. (+48) 505 103 547 tak ? ok to jak już tutaj jesteśmy to poproszę na prywatną lub tutaj wycenę 10-11 szt z gatunku oraz wysyłkę do krosna lub rzeszowa
Rekomendowane odpowiedzi