Skocz do zawartości

Krótka historia o zakupach w http://www.cichlid.sklepna5.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
przeprasza ,ze niby awaria systemu komputerowego

Jak ja lubię takie bajki :lol: .

Postaw im sprawę jasno ---> byłeś na komendzie, jak do końca tygodnia na koncie nie będziesz miał kasy, to już nic Cię nie interesuje, ani zwrot kosztów, ani wysyłka ryb.

Opublikowano

Dokładnie jak pisze Mateusz - rzuć do tego paragrafem z którego są zagrożeni, numerem założonej sprawy, adresem komisariatu i nazwiskiem osoby przyjmującej Twoje zeznania i prowadzącej sprawę. Powiedz również, że nie Ty jedyny zgłosiłeś ta sprawę na policję, i jeżeli do końca tyg. nie będziesz mial kasy sprawa trafia do prokuratury.

Konkretnie, kilka faktów, jakiś art. z KK - myślę, że może pomóc. Tylko nie okaż emocji - zimno i rzeczowo. Albo albo.

Nie sądzę by pomogło, ale kto wie. Niech wiedzą jakie podjąłeś akcje w tym kierunku, że sprawa jet na policji i finito.

Powodzenia

PS.

Walczcie o swoje! A kase to mogą z tego mieć niezłą - niech zrobią 100 osób na 100 PLN każdą...

Opublikowano
przeprasza ,ze niby awaria systemu komputerowego

Jak ja lubię takie bajki :lol: .

Postaw im sprawę jasno ---> byłeś na komendzie, jak do końca tygodnia na koncie nie będziesz miał kasy, to już nic Cię nie interesuje, ani zwrot kosztów, ani wysyłka ryb.

Dokładnie.

Swoją drogą tuz po zamówieniu zwróciłem im uwagę , że system działa raczej kiepsko a w zasadzie nie działa ;) Zamówiłem rybki i chciałem się zalogowac kolejnego dnia i zmienic zamówienie ( powiekszyc ) i nie mogłem juz się zalogowac . Zwiększyłem wiec droga e-mailowa .

Ciekawe czy jutro tel. nie wyłącza bo niby miała sprawdzi czy poczta dotarła , dzwoniłem to jeszcze nie zdążyła i zrobi to w nocy i , że odpowie jak dotarl a jak nie to odzwoni :)

Tylko ,ze ja dzwoniłem z tel. znajomego bo mojego nie odbierała !

Opublikowano

No to chyba nie ma sie co łudzić i sprawdzać, czy poczta dotarła... I nie sądzę, by odbierała dalej telefony pod tym numerem. Obym się mylił, ale to jest szyte grubymi nićmi. Sprawdzi w nocy, system padł... W poważnej firmie system nie pada i jest back-upowany regularnie, szczególnie dane klientów. Nie dajmy się zwieść naiwności.

Opublikowano

No i zgodnie z przewidywaniami - nie odbiera tel. od rana .

Sklep malawi tez juz 6 dzien nie odpowiada na moje zamowienie , ktore zlozylem w miedzyczasie ... ale czekam dalej . Moze ktora z sytuacji sie rozwinie.

Opublikowano

Kolejny slad dla zainteresowanych .

Zadzwoniłem z kolejnego nr - tym razem zastrzeżonego ( przypomnę ,że z mojego nr nie odbierali telefonów, wczoraj dzwoniłem z telefonu kolegi i dwa razy udało mi się zamienic słowo z Panią X , dzis juz nikt nie odbierał ani mojego tel. ani tego kolegi ) i odebrał jegomoś podający się za pracownika firmy "rek- media" .

Ponoc właścicielem sklepu na "5" jest PANI .

Pani jest PANIĄ Prezes firmy reklamowej "rek media" czy jakos tak i aktualenie jest na zebraniu kongresowym ( cokolwiek by to nie znaczyło ) a potem bedzie udzielała wywiadu dla telewizji :D Kazano mi dzwonic po południu i przy okazji wylegitymowano mnie z racji tego , ze zadawałem za dużo pytań . Pracownik , wiedział , ze "szefowa" prowadzi jakis biznes z rybkami ale nie chcial słuchac nic o tym . Podejżewam , ze pracownikiem był jej mąż a wywiadu to mam nadzieje ,ze udziela na pobliskiej komendzie choc watpie by policja w ogóle zajęła się tą sprawa a jesli juz to na pewno nie tak szybko...

Opublikowano

neno: dzwoniłeś na któryś z tych numerów

662-718-818 ; 606-292-652

(22) 662-21-38???

i taki mały kwiatek

REKMEDIA FINANSE

Elżbieta Gazdecka

Drzonkowska 27

66-004 Racula (woj. lubuskie)

Tel: 068 3203178

Opublikowano

Dzwonie tylko na 880-227-996 bo jak "pracownika firmy reklamowej" odebral ten tel ( gdy wjego wlascicielka udzielala wywiadu w TV :D ) nie chcial mi podac ani imienia i nazwiska tej Pani ani jej nr tel. domowego - ochrona danych osobowych .

Te nr tel. co podałes to albo nie do tej agencji reklamowej albo pracownicy zostali juz uprzedzeni bo o zadnych rybkach nic nie wiedza ...

Dzwoniac na jeden z podanych telefonów nie wiedzialem nawet o kogo pytac ( wiec pytalem o pielegnice afrykanskie :D ). W danych do przelewu tez nie bylozadnego imienia i nazwiska tylko firma :(

A co do wyjazdu osobistego to moze jakis wakacyjny wyjazd z kolegami na 2-3 auta tak by po drodze była ZG :) Moze ma jakies przeszkody terenowe na podwórku bo ogólnie my lubimy ostry off-road z naciskiem na ostry :D

Opublikowano

Zadzwoń jeszcze dziś z tego zastrzeżonego numeru. Przedstaw się jako pracownik marketingu jakiejś dużej firmy i powiedz, że musisz porozmawiać z panią prezes osobiście. Nie zostawiaj wiadomości ani numeru tel. - powiedz że ochrona danych osobwych ;p tylko dowiedz sie kiedy konkretnie możesz zadzwonić.

Nie poddawaj się. Moim zdaniem podrzędnym pracownikom nic nie mów o żadnych rybkach, tyklo gadaj z p. prezes.

Swoją drogą temat powinien zostać przemianowany na: Crime story sklep na 5 ;)