Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście na filmach naoglądałem się 🙂 . Jeśli wymienię Yellow na Acei to nadal będę miał 5 gatunków a to jednak dość sporo; druga rzecz to chyba już będzie za dużo niebieskiego koloru . 

Opublikowano

Ok, rozumiem Cię o co chodzi.

No to jak tak bardzo Ci się acei podobają to zamień je za socolofi. Pozbądź się yellow i masz :

acei + saulosi + red/blue + maingano

• Lubię to 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

hmmmm , cały czas myśle nad ostateczna obsadą .

Co powiecie, aby jednak zrezygnować z Socolofi na rzecz Cynotilapia Hara Gallireya Reef????

Opublikowano
7 minut temu, mazilo napisał:

hmmmm , cały czas myśle nad ostateczna obsadą .

Co powiecie, aby jednak zrezygnować z Socolofi na rzecz Cynotilapia Hara Gallireya Reef????

Ja bym zrezygnował ze Socolofi na rzecz Metriaclima Callainos Cobalt :D 

Opublikowano (edytowane)

Masz maingano, masz niebieski kolor u saulosi, również u red blue. Nie dawałbym już więcej niebieskiego. W żadnym wypadku nie dodawaj do red blue Metriaclimy Callainos Cobalt podobne ubarwienie do samce Estherae i będziesz mieć Sajgon pomiędzy nimi. 

Edytowane przez Bezprym
Opublikowano
1 godzinę temu, mazilo napisał:

A co z acei, już Ci się nie podoba...?

Opublikowano (edytowane)

Z Acei nadal myśle , prawdopodobnie w sobotę pojadę do Żor 🙂 i chciałbym temat dobrze przemyśleć . 

Edytowane przez mazilo
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Bezprym napisał:

Masz maingano, masz niebieski kolor u saulosi, również u red blue. Nie dawałbym już więcej niebieskiego. W żadnym wypadku nie dodawaj do red blue Metriaclimy Callainos Cobalt podobne ubarwienie do samce Estherae i będziesz mieć Sajgon pomiędzy nimi. 

Zastanawiam się nad zamianą Socolofi na Cynotilapia Hara Gallireya Reef lub Acei 

Edytowane przez mazilo
Opublikowano (edytowane)

Według mnie najlepiej by pasowała u Ciebie Metriaclima callainos "pearly white" (Kirondo lub Ruarwre), znakomicie by kontrastowała z żółcią samiczek saulosi, granatem maingano i pomarańczem Estherae 

Edytowane przez Bezprym
Opublikowano
2 godziny temu, Bezprym napisał:

Według mnie najlepiej by pasowała u Ciebie Metriaclima callainos "pearly white" (Kirondo lub Ruarwre), znakomicie by kontrastowała z żółcią samiczek saulosi, granatem maingano i pomarańczem Estherae 

Sławku to chyba niezbyt dobre połączenie, ponieważ samiec Callainos i samiec Estherae są zbyt podobne do siebie... 🤔