marek_z_81 Opublikowano 9 Marca 2020 #71 Opublikowano 9 Marca 2020 Co Was tak gnie? Musiało być grubo
Przemas1303 Opublikowano 9 Marca 2020 Autor #73 Opublikowano 9 Marca 2020 1 minutę temu, marek_z_81 napisał: Co Was tak gnie? Musiało być grubo Marku, ugoscił nas Martin naprawdę świetnie u siebie . Mało tego mam zaproszenie aby przyjechać do Opawy na noc, zwiedzic wieczorem miasto przy piwku 3
Aqua-Dreams Opublikowano 9 Marca 2020 #74 Opublikowano 9 Marca 2020 Było naprawdę odlotowo. Musimy to powtórzyć. Pozdrawiam 1
Gonera1992 Opublikowano 9 Marca 2020 #75 Opublikowano 9 Marca 2020 Już nie mogę się doczekać mojego zamówienia (zwłaszcza tych piekielnych Tropheopsów). 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcin73m Opublikowano 18 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #76 Opublikowano 18 Lutego 2021 Planujemy po raz kolejny zaprosić do PL Martina Ruprechta, który mógłby nam przywieźć piękne ryby z Czech. Wstępne ustalenia z Martinem zostały już poczynione przez Przemka @Przemas1303 Deklaracja przyjazdu już jest, ale oczywiście uzależniona od liczby osób zainteresowanych. W związku z tym spróbujmy stworzyć listę chętnych na te zakupy. Wykaz dostępnych gatunków i ceny później nad tą kwestią czuwać będzie @Przemas1303 Jeszcze istotna z punktu organizacyjnego informacja, odbiór ryb nastąpi tak, jak podczas ostatniej tego typu akcji - w Toruniu. 9 1
Aqua-Dreams Opublikowano 19 Lutego 2021 #77 Opublikowano 19 Lutego 2021 Witam Pasjonatów Na kiedy planujecie spotkanie ? Pozdrowienia z Bydgoszczy
Przemas1303 Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor #78 Opublikowano 19 Lutego 2021 12 minut temu, Aqua-Dreams napisał: Witam Pasjonatów Na kiedy planujecie spotkanie ? Pozdrowienia z Bydgoszczy Witam Tomku Narazie robimy listę chętnych na zakup naszych podopiecznych , nie ukrywam, że musi być podobnie jak w ostatnim czasie był Martin w Toruniu. Czym większe zamówienie to na 100% przyjedzie Ryby będę od Martina, Vladimira oraz Daniela który posiada synodontisy. Pozdrawiam 1
Aqua-Dreams Opublikowano 19 Lutego 2021 #79 Opublikowano 19 Lutego 2021 6 minut temu, Przemas1303 napisał: Witam Tomku Narazie robimy listę chętnych na zakup naszych podopiecznych , nie ukrywam, że musi być podobnie jak w ostatnim czasie był Martin w Toruniu. Czym większe zamówienie to na 100% przyjedzie Ryby będę od Martina, Vladimira oraz Daniela który posiada synodontisy. Pozdrawiam Porozmawiamy telefonicznie w wolnym czasie o szczegółach. napewno jestem na tak i to nawet dużą ilość.
Przemas1303 Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor #80 Opublikowano 19 Lutego 2021 35 minut temu, Aqua-Dreams napisał: Porozmawiamy telefonicznie w wolnym czasie o szczegółach. napewno jestem na tak i to nawet dużą ilość. Ok. Super W takim razie na łączach Tomku. 1
Rekomendowane odpowiedzi