Przemas1303 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor #51 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Nowa lista ryb z Opawy od Martina Ruprechta Alunocara baenchi benga Alunocara fire fish Alunocara calico Labidochromis caeruleus yelow Labeotropheus trewavasae chilumba Labeotropheus trewavasae thumbi west F1 Melanochromis maingano island Metriaclima zebra red red Metriaclima msobo heteropictus Lundo WF Metriaclima msobo Magunga F1 Metriaclima chilumba maison reef Melanochromis auratus Metriaclima estherae minos reef F1 Metriaclima callanois cobalt Cynotilapia afra red top likoma Otopharynx lithobates black orange dorsal Pseudotropheus perspicax Pseudotropheus elongatus neon spod spot Pseudotropheus socolofi Pseudotropheus socolofi albino Pseudotropheus bentos manda WF Pseudotropheus williemsi north blue lips kirondo F1 Pseudotropheus saulos coral red Pseudotropheus acei Pseudotropheus johani wild gome rock WF Pseudotropheus flavus Placidochromis phenochilus mdoka white lips WF Tropeops macrophtalmus WF Tropeops gracilior cove montain WF Cynotilapia zebroides chiwindi F1 Cynotilapia zebroides cobwe WF Copadichromis Borleyi 4
Ksiaze_Kluska Opublikowano 28 Stycznia 2020 #52 Opublikowano 28 Stycznia 2020 wybiera się ktoś na zakupy? mam do kupienia jeden gatunek w małym haremie odbiór Gliwice i okolice do dogadania
Przemas1303 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor #53 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Godzinę temu, Ksiaze_Kluska napisał: wybiera się ktoś na zakupy? mam do kupienia jeden gatunek w małym haremie odbiór Gliwice i okolice do dogadania Witam Z tego co wiem to mój kolega @Slawek-meszekbędzie się wybierał za jakiś czas właśnie w tamte rejony. Odezwij się do niego na priv. Pozdrawiam
Ksiaze_Kluska Opublikowano 31 Stycznia 2020 #54 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Jadę jutro do Opawy. Trasa Gliwice ostrava opawa i powrót. Jak ktoś coś chce pisać. 1
Aqua-Dreams Opublikowano 4 Lutego 2020 #55 Opublikowano 4 Lutego 2020 Witam kochani Wraz z @Przemas1303wybieramy się na początku marca tego roku na wyjazd w odwiedziny do Czech oraz w zaopatrzeniu się ryb w pobliskich hodowlach nie tylko u Martina Ruprechta. Jeżeli ktoś był by zainteresowany tą akcją i nabyciem naszych podopiecznych to organizuję także spotkanie u mnie w domu, połączone z odbiorem zamówionych rybek. Możecie zamówić haremy dla siebie.... Wszystko dokładnie opiszemy z @Przemas1303w osobnym temacie. Pozdawiam 4
Gonera1992 Opublikowano 8 Lutego 2020 #57 Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) W dniu 30.12.2019 o 15:20, marek_z_81 napisał: Jak ten pan się nazywa? Czy to jest Tropheops gracilior Cove Mountain? Edytowane 8 Lutego 2020 przez Gonera1992 1
Przemas1303 Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor #58 Opublikowano 8 Lutego 2020 5 minut temu, Gonera1992 napisał: Jak ten pan się nazywa? Czy to jest Tropheops gracilior Cove Mountain? Mi się wydaje że tak. Ale poczekaj na odpowiedź Marka, bo był osobiście a nawet robił zdjęcia.
marek_z_81 Opublikowano 8 Lutego 2020 #59 Opublikowano 8 Lutego 2020 Chyba tak, już nie pamiętam ale miał dwa rodzaje Tropheopsów, żółte i te. Ten na żywo taki, że szczęka opada. Agresor, miał zajętą sporą część niemałego akwarium. 1
Gonera1992 Opublikowano 8 Lutego 2020 #60 Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) 57 minut temu, marek_z_81 napisał: Chyba tak, już nie pamiętam ale miał dwa rodzaje Tropheopsów, żółte i te. Ten na żywo taki, że szczęka opada. Agresor, miał zajętą sporą część niemałego akwarium. Czyli jednak to co o nim piszą się potwierdza. Dzięki za info. Edytowane 8 Lutego 2020 przez Gonera1992
Rekomendowane odpowiedzi