Skocz do zawartości

Hodowla Czechy 🇨🇿 Martin Ruprecht, Opawa, ul. Milady Horakove 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego @Sprinciupodam ci przykład. Byliśmy w Opawie kolega @pablojogikupił benetosy w układzie 2+6. Rybki kilkucentymetrowe, niewybarwiony po przyjeździe do domu wpuścił ryby do akwarium. Ostatecznie samce się wybarwiły i układ się potwierdził. 

• Lubię to 5
Opublikowano

@Bezprym I to jest najlepsza rekomendacja takiej hodowli. A o to wszystkim nam chodzi żebym mieć i dziewczyny i chłopaków. Jak mi jakiś gatunek będzie chodził po głowie na pewno odezwę się to Martina.

• Lubię to 1
Opublikowano
Teraz, Sprinciu napisał:

@Bezprym I to jest najlepsza rekomendacja takiej hodowli. A o to wszystkim nam chodzi żebym mieć i dziewczyny i chłopaków. Jak mi jakiś gatunek będzie chodził po głowie na pewno odezwę się to Martina.

Trzeba pytać kolego 😁 o informację na temat hodowli. 

A tak naprawdę polecam Martina, jeżeli masz możliwość odbioru osobiście naprawdę warto, uwierz mi, będziesz bardzo zadowolony 💪🐟🇲🇼

Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, Bezprym napisał:

Kolego @Sprinciupodam ci przykład. Byliśmy w Opawie kolega @pablojogikupił benetosy w układzie 2+6. Rybki kilkucentymetrowe, niewybarwiony po przyjeździe do domu wpuścił ryby do akwarium. Ostatecznie samce się wybarwiły i układ się potwierdził. 

Ty również Miales Sławku podobny układ prócz jednego niestety samca który wyskoczył z zbiornika podczas spotkania Klubu Malawi w Pokrzywnej 😕😊🇨🇿🇲🇼🐟💪🇵🇱Ale,i tak zakup podopiecznych był na 6stke z +, jeśli chodzi o haremy wybierane przez Martina Ruprechta Żonę. 

Musisz mi przyznać rację iż zna się Pani Ruprecht z Opawy na rzeczy. 

Pozdrawiam 

Edytowane przez Przemas1303
  • Lubię to 2
Opublikowano
8 godzin temu, Bezprym napisał:

Przemku, ja miałem jednego samca, którego niestety straciłem w  Pokrzywnej. 😔

Wiem Sławku, przykro mi ale zanim go straciłeś miałeś układ taki jak chciałeś prawda

Opublikowano
9 godzin temu, Bezprym napisał:

Przemku, ja miałem jednego samca, którego niestety straciłem w  Pokrzywnej. 😔

Dlatego pisałem Tobie na FB, szkoda że nie wziąłeś więcej samców Labeotropheus Trevawasae Thumbi West...

Opublikowano
29 minut temu, Robson79 napisał:

Dlatego pisałem Tobie na FB, szkoda że nie wziąłeś więcej samców Labeotropheus Trevawasae Thumbi West...

Kolego Sławkowi chodzi o Pseudotropheus Benetos 

Opublikowano
Godzinę temu, Przemas1303 napisał:

Kolego Sławkowi chodzi o Pseudotropheus Benetos 

Wiem Przemku i z tego samego powodu napisałem o Labeotropheusach ponieważ też wziął tylko jednego samca...

• Lubię to 1