tomaszzt Opublikowano 24 Lipca 2019 #1 Opublikowano 24 Lipca 2019 Czy moglibyście mi polecić hodowle do 100-150 km od Krakowa ? Chodzi o "klasykę początkującego" - Saulosi i Rdzawe. Uparłem się, że chcę je odebrać osobiście. Zależy mi na sprawdzonych, pewnych hodowlach, które nie miały tzw. wpadek lub miały ich bardzo mało.
eljot Opublikowano 25 Lipca 2019 #2 Opublikowano 25 Lipca 2019 Trzebinia i Malawian. http://malawian.pl/?page_id=21
yaro Opublikowano 25 Lipca 2019 #3 Opublikowano 25 Lipca 2019 6 minut temu, eljot napisał: Trzebinia i Malawian. http://malawian.pl/?page_id=21 Co niektórzy mają inną opinię. Bardziej polecam hodowlę Darka Gaży z Żor, o niej nie słyszałem niepochlebnych opinii. 3
stan Opublikowano 25 Lipca 2019 #4 Opublikowano 25 Lipca 2019 j.w. hodowla Darka Gaży z Żor .. Praktycznie wszystkie ryby jakie sprzedaje to F1 ponieważ jego stada hodowlane to wiekszości ryby dzikie. 1
tomaszzt Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor #5 Opublikowano 25 Lipca 2019 5 minut temu, yaro napisał: Co niektórzy mają inną opinię. Bardziej polecam hodowlę Darka Gaży z Żor, o niej nie słyszałem niepochlebnych opinii. Zgadza się, na grupie na facebooku nie polecają malawiana. 1
eljot Opublikowano 25 Lipca 2019 #6 Opublikowano 25 Lipca 2019 29 minut temu, yaro napisał: Co niektórzy mają inną opinię. Jak odbierałem ryby osobiście, jak planuje kolega, nie miałem nigdy problemów. Niepochlebne opinie pojawiają się w przypadku wysyłki (pomylone zamówienia ). Co do Żor to również polecam ale to ciut dalej od Krakowa .
Michaładam Opublikowano 25 Lipca 2019 #7 Opublikowano 25 Lipca 2019 Mam sporo ryb od Malawiana, nie mogę narzekać wszystko fajnie zawsze Ja odbierałem osobiście bo mam rzut beretem. Jedno co zauważyłem to ceny trochę idą w górę, a takie mało popularne ryby powyżej 20-25 zł za f1-f2 to trochę dużo już. Jak chcesz kupić 10 szt to się robi masakra Dlatego ostatnie zamówienie miałem z fish magic, labeotropheusy, ryby super, wysyłka też świetnie zrobiona. Na pewno z Panem Darkiem z Żor super kontakt jest, na hodowli jeszcze nie byłem, ale planuję się w końcu wybrać, mam kontakt mailowy, raz rozmawiałem telefonicznie, bardzo sympatyczny człowiek i pomocny. I z tego co ludzie piszą ceny są normalne.
tomaszzt Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor #8 Opublikowano 25 Lipca 2019 Problem jest taki, że Pan Darek nie ma i nie będzie miał Saulosi, podobno rezygnuje z hodowli tego gatunku Planuję Saulosi i Rdzawego, a podobno jest tak, żeby obsadę kupować u jednego hodowcy ?!
rekawiczka Opublikowano 25 Lipca 2019 #9 Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) Nie wiem skad ta teoria. Kupilem czesc mojej obsady od @fish_magica czesc od Pana Darka Edytowane 25 Lipca 2019 przez rekawiczka
Bartek_De Opublikowano 25 Lipca 2019 #10 Opublikowano 25 Lipca 2019 Kolega @MALAWI MBUNA WORLD ma bardzo ładne Saulosi
Rekomendowane odpowiedzi