sj1950 Opublikowano 21 Marca 2018 #1 Opublikowano 21 Marca 2018 Czy wiadomo coś na temat możliwości zakupy książki jw? Jej ceny i tego gdzie będzie ona do nabycia.
kwiq Opublikowano 21 Marca 2018 #2 Opublikowano 21 Marca 2018 Informacja jaką znalazłem na forum Tanganika - " Premiera planowana była na targach w Nadarzynie 6-8 kwietnia niestety z przyczyn technicznych nie będzie to możliwe. Dokładna data i miejsce wkrótce zostaną podane. " Też byłbym chętny na zakup 1
marcin73m Opublikowano 21 Marca 2018 #3 Opublikowano 21 Marca 2018 Wiadomo, że premiera wiosną br. i że cena na razie nie została ostatecznie ustalona.
Post_Mortem Opublikowano 21 Marca 2018 #4 Opublikowano 21 Marca 2018 Liczę na to, że gdy będzie już wiadomo kiedy pozycja się pojawi na rynku wydawniczym, Wojtek @harisiminas poinformuje o tym za pośrednictwem forum 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. yaro Opublikowano 21 Marca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #5 Opublikowano 21 Marca 2018 Mam kontakt z wydawcą. Jak będzie dostępna, to od razu przekażę informację. Na razie jednak musimy uzbroić się w cierpliwość. Gdyby korzystnie było by zamawiać przez klub, to zorganizujemy akcję zakupową. 15 3
pablojogi Opublikowano 23 Marca 2018 #7 Opublikowano 23 Marca 2018 super pozycja dla każdego miłośnika Pielęgnic Malawi:-)
harisimi Opublikowano 23 Marca 2018 #8 Opublikowano 23 Marca 2018 Wszystko jeszcze się mieli ;-). Będzie wiosną i tyle wiadomo. Nie wiadomo jak będzie z premierą ale gdy się tylko dowiem to dam znać. 5 3
Sławol Opublikowano 23 Marca 2018 #9 Opublikowano 23 Marca 2018 Chętnie kupię, mam nadzieje, że dla klubowiczów będzie z podpisami autorów, za 100 lat podniesie to znacznie jej wartość
harisimi Opublikowano 23 Marca 2018 #10 Opublikowano 23 Marca 2018 Mój podpis będzie można uzyskać zapewne w Warszawie. Leszek też tam będzie. Nie będę się zajmował dystrybucją książki więc będzie to zapewne jedna z nielicznych okazji. Jak to załatwimy ... ano zobaczymy jak ukaże się książka ?. Swoją drogą ten mój podpis to żadna atrakcja ... mam brzydki charakter pisma :D. 1
Rekomendowane odpowiedzi