aurban6 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 #101 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 A ja będę miał w sobotę i się nie chwalę Przybędzie razem z rybkami w tym synondotisem Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka 1
darek6909 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 #102 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 I ja pozwolę sobie podziękować autorom i firmie TAN-MAL. Jedyne co mnie martwi to gdzie wstawić jakieś kolejne Malawi i jakieś szkiełko dla muszlaków z Tanganiki 1
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 3 Sierpnia 2018 #103 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Do mnie tez dotarła książka dzięki Wojtek @harisimi 1
pablojogi Opublikowano 3 Sierpnia 2018 #104 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Ja swoją studiuję od wczoraj, książka i zawartość mega!!! DZIĘKI:-) 1
egon44 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 #105 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Do mnie również dzisiaj dotarła książka Dziękuję bardzo firmie @Tan-Mal ,oraz przede wszystkim Wojtkowi ( @harisimi ) za dedykację Ps.Czekam na dalsze kontynuacje 1
Marcin Opublikowano 9 Sierpnia 2018 #106 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Książka bardzo fajnie wydana, w solidnej twardej oprawie. Dużo fajnych zdjęć i opisów ryb….książka godna polecenia. Zastanawia mnie tylko jeden fakt, że w 2015 roku, akwarium 200x60x60 było stanowczo za małe dla większości predatorów a teraz wg książki jest to minimum……..wygląda na to ,że predatory się skurczyły Pozdrawiam Marcin
Andrzej Głuszyca Opublikowano 9 Sierpnia 2018 #107 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 @Marcin i @tata12 Wasze dwa posty podłączyłem z powyższym tematem bo dotyczą tej samej książki. Post @tata12 ma nr 86 z tego względu ,że liczy się data jego ukazania i automat tak go umieszcza czyli wg daty.
pstaniszewski Opublikowano 11 Sierpnia 2018 #108 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zamówiłem książkę, która dotarła błyskawicznie. przeczytałem (przyznaję, że tylko część dotyczącą Malawi) przez dwa wieczory,. Jestem początkującym Malawistą ale książka zrobiła na mnie wrażenie. Twarda fajna okładka, super zdjęcia, razem 360 stron (Malawi+Tanganika). Opisy ryb pozwalają początkującym na decyzję czy iść w tym kierunku czy nie. Jest trochę na temat wody, osprzętu, czy wystroju akwarium ale bez zbytniego teoretyzowania czy powtarzania informacji ogólnie znanych.. Ważny rozdział z propozycjami obsady,, zresztą przy opisie każdego gatunku też są pewne propozycje. Myślę, że dla początkujących to mega pomoc gdzie szukać i w którym kierunku iść. ja w każdym razie gorąco polecam tę książkę. 1
pozner Opublikowano 14 Sierpnia 2018 #109 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Mam i ja...Pięknie wydana, czyta się jednym tchem, masa użytecznych informacji...żelazna pozycja dla malawisty. Jest pewien niedosyt, ale myślę, że Wojtek za jakiś czas zaspokoi ten niedosyt. Czekam z niecierpliwością. Dziękuję za dedykację. To będzie kiedyś biały kruk. 2
GOLUMN Opublikowano 21 Października 2019 #110 Opublikowano 21 Października 2019 Wstyd się przyznać ale dopiero teraz kupiłem tą książkę ale mogę tylko powiedzieć że jest warta każdej złotówki!!!!
Rekomendowane odpowiedzi