Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetny wystrój, gratulacje! Taki hardscape jest super! Przez te wymiary masz bardzo oryginalne i niepowtarzalne akwarium ;) 

Opublikowano

Witaj na na naszym forum!

Powiem tylko tyle że naprawdę odwaliłeś kawał niezłej roboty!

Bardzo klimatyczny zbiorniczek! :) 

Jeszcze raz brawo! ;) 

Opublikowano

Witaj na naszym forum  ☺

Nie będę oryginalny i napiszę, że odwaliłeś kawał dobrej roboty, akwarium jak na swoje nietypowe rozmiary urządziłeś rewelacyjnie... ???? Bardzo podoba mi się wystrój, jeśli chodzi o obsadę to wyjdzie w praniu ile samców uda Ci się utrzymać w tym zbiorniku... A póki co obserwuj ryby i ciesz się z posiadania małego wycinka Malawi... ?

Opublikowano

Jestem zachwycony! Gratuluję.
Poezja i ogromne wyczucie estetyki. Ewidentnie wzór do naśladowania.

Wysłane z mojego Samsung Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Komplementy na grupie z mojej strony już były, ale nad takim baniakiem nie wypada zachwycić się tylko jeden raz ;) Kawał świetnej roboty odwaliłeś. Mega baniaczek, który będzie cieszył oko i stanowił nie lada ozdobę. Super! :)

Opublikowano

Twój baniak jak dla mnie jest jednym z ładniejszych na forum. A może i najładniejszym. ;) Całą resztę zachwytów przeczytałeś powyżej. Gratuluję.

Opublikowano
22 godziny temu, MatiK napisał:

Witaj,

nie wiem, czy w tak krótkim akwarium uda Ci się utrzymać dwa samce, ale będę trzymał kciuki. Urozmaiciłbym też jednak karmienie o Spirulinę O.S.I. i np. Supreme Artemia od NatureFood. VividColor to tak naprawdę zapychacz, a żeby naprawdę działał na wybarwianie musiałbyś sypać chochlą ;) 

Co do wystroju nie będę się rozpisywał, jest po prostu ekstra ;) można śmiało powiedzieć - wejście smoka :P 

Dziękuję za porady, w przyszłości postaram się uzupełnić dietę Pyszczaków pokarmami, które wymieniłeś. Będę obserwował zachowanie samców.  ;)

22 godziny temu, pavlofico napisał:

Zejefajny zbiornik.. Ziomal z Krakowa...?

Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka

Cześć, zbiornik stoi niedaleko Ciebie (Golkowice). :)

19 godzin temu, szanctom napisał:

Cóż za niespodzianka widzieć Cię tutaj! :)

(Przynajmniej wiem kto mi wszystkie duże serpentynity ze składu podiwanił ;) )

Witam :). Kamienie kupowałem na składzie "kamienie ze Słowacji" przy "Zakopiance". Pewnie mieli już nowe dostawy. :P

10 godzin temu, Jerry_jerry napisał:

Twój baniak jak dla mnie jest jednym z ładniejszych na forum. A może i najładniejszym. ;) Całą resztę zachwytów przeczytałeś powyżej. Gratuluję.

Bardzo miło czyta się takie opinię, aż chce się działać. Dziękuje za wszystkie pozytywne komentarze. W przyszłości będę prezentował filmy oraz zdjęcia z rozwoju podopiecznych. :)

Poniżej przedstawiam film z zakładania zbiornika ;) Pozdrawiam!

• Lubię to 1