Grz3si3k91 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor #31 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Dopiero co się przeprowadziłem i moja Luba musi się przyzwyczaić do tego widoku. Dla niej te 180cm to jak ocean Folia pójdzie na boczną szybę tylko czekam na pomagierów. Proszę mi wierzyć bądź nie ale pierwsze gdy wrzucałem zdjęcia to powiedziałem jej: "Zobaczysz, że pierwszy komentarz będzie w stylu że jest tyle miejsca a ja tylko takie akwarium postawiłem" Spokojnie - niech oswoi się z tym i za 2-3 lata i zrobi się większe Czy 3mm PCV spienione wystarczy pod kamienie?
MatiK Opublikowano 29 Grudnia 2017 #32 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Uwierz mi, że oswoi się dużo szybciej i jeśli będziesz naprawdę chciał i finanse nie będą przeszkodą to większe może się zrobić prędzej niż się spodziewasz u mnie był krzyk, że 300 litrów to olbrzym, a jak przyjechało szkło to nie zdążyłem zalać i już słyszałem, że rzeczywiście mogło być większe
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 29 Grudnia 2017 #33 Opublikowano 29 Grudnia 2017 1 minutę temu, Grz3si3k91 napisał: Dopiero co się przeprowadziłem i moja Luba musi się przyzwyczaić do tego widoku. Dla niej te 180cm to jak ocean Folia pójdzie na boczną szybę tylko czekam na pomagierów. Proszę mi wierzyć bądź nie ale pierwsze gdy wrzucałem zdjęcia to powiedziałem jej: "Zobaczysz, że pierwszy komentarz będzie w stylu że jest tyle miejsca a ja tylko takie akwarium postawiłem" Spokojnie - niech oswoi się z tym i za 2-3 lata i zrobi się większe Czy 3mm PCV spienione wystarczy pod kamienie? pod kamienie starczy 3mm PCV
spiochu Opublikowano 29 Grudnia 2017 #34 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Tyle miejsca, a on tylko 180 cm postawił... To się nazywa marnotrastwo miejsca Wysłane z telefonu
Grz3si3k91 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor #35 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Wszystkiego najlepszego w nowym roku! Wracam z kolejnym pytaniem a mianowicie... Mam zamiar dać spienione pcv 3mm pod kamienie. Czy między spienione pcv a szkło dać jeszcze jakąś mate czy to zbędne?
Grz3si3k91 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor #38 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Pytanie do @deccorativoi @Pleziorro Gdybym jednak uznał ze filtr kastetowy mi nie odpowiada i wolałbym kubełek lub kubełki to lepiej kupić 2x Ikola 600maxx czy 1x Ikola 1200maxx?
hilux Opublikowano 13 Stycznia 2018 #39 Opublikowano 13 Stycznia 2018 W sumie pytanie nie do mnie... ale po co ci dwa kubełka zamiast jednego o mocy z grubsza dwóch?
Grz3si3k91 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor #40 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Przepraszam, oczywiście potanienie do wszystkich tylko wcześniej w sprawie filtracji głównie z tymi dwoma Panami się konsultowałem. Wydaje mi się, ze przy dwóch filtrach zawsze w razie awarii jednego można pare dni popracować na drugim, przełożyć biologię do tego co miał za zadanie czyścić i spokojnie można czekać aż przyjdzie zamiennik
Rekomendowane odpowiedzi