pozner Opublikowano 8 Kwietnia 2019 #121 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Ta non mbuna to pozostałość po poprzedniej obsadzie? Zostawiasz je, czy wybędą z akwarium? Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez pozner
Merlot Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor #122 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 5 godzin temu, pozner napisał: Ta non mbuna to pozostałość po poprzedniej obsadzie? Zostawiasz je, czy wybędą z akwarium? Tak Krzysiu cześć starej obsady zostaje
Merlot Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor #123 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 @Bartek_De specjalnie dla Ciebie. Aż sam w to nie mogę uwierzyć, pierwszy 24h u mnie najmniejszy gatunek 4,5cm max a już takie kolory dziś złapał 2
Bartek_De Opublikowano 8 Kwietnia 2019 #124 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 [mention=7984]Bartek_De[/mention] specjalnie dla Ciebie. Aż sam w to nie mogę uwierzyć, pierwszy 24h u mnie najmniejszy gatunek 4,5cm max a już takie kolory dziś złapał Dzięki Przepiękny gratuluję. Trochę mu jeszcze brakuje tej aksamitnej czerni, no chyba że na zdjeciu tego nie widać.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1
Merlot Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor #125 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Teraz, Bartek_De napisał: Dzięki Przepiękny gratuluję. Trochę mu jeszcze brakuje tej aksamitnej czerni, no chyba że na zdjeciu tego nie widać. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Jeszcze troszku brakuje faktycznie, ale zdziwione jestem, że na ogonie ten żółty już się pojawia 1
eljot Opublikowano 8 Kwietnia 2019 #126 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Merlot napisał: Tak Krzysiu cześć starej obsady zostaje No to trochę się nagimnastykujesz bo staruchy to "mięsożercy" a w nowej masz kilku wegan . Ogólnie ciekawie się zapowiada
Merlot Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor #127 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Teraz, eljot napisał: No to trochę się nagimnastykujesz bo staruchy to "mięsożercy" a w nowej masz kilku wegan . Ogólnie ciekawie się zapowiada Ja jestem, tego zdania że w dzisiejszych czasach wszystko można połączyć jeśli chodzi o dietę Różnorodność pokarmów jakie są na rynku śmiało mogą te bariery przełamywać
eljot Opublikowano 8 Kwietnia 2019 #128 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 44 minuty temu, Merlot napisał: Ja jestem, tego zdania że w dzisiejszych czasach wszystko można połączyć jeśli chodzi o dietę Różnorodność pokarmów jakie są na rynku śmiało mogą te bariery przełamywać Jak się wie co się robi .
Merlot Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor #129 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 1 minutę temu, eljot napisał: Jak się wie co się robi . Oczywiście dlatego czytam i czytam, aby nie było wpadki
pozner Opublikowano 8 Kwietnia 2019 #130 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Merlot napisał: 2 godziny temu, eljot napisał: Jak się wie co się robi . Oczywiście dlatego czytam i czytam, aby nie było wpadki Tak czy siak, utrudniłeś sobie życie. Życzę powodzenia...i nie jest to ironia. Przydałoby się uzupełnić mdoki i Lethrinopsy...i to teraz, póki mbuna młoda i mała. Mdoki to mocne i asertywne ryby, ale Lethrinopsy mogą mieć ciężkie życie. I te sztuczne rubinki. A fuj...no, ale jeśli Ci się podobają, to nie widzę przeciwwskazań. Sam je miałem i bardzo mi się podobały. Zapowiada się ciekawie.
Rekomendowane odpowiedzi