pozner Opublikowano 21 Stycznia 2019 #101 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Najprawdopodobniej jest to multipunctatus. Tylko ten gatunek, poza polli i petricola, jest dostępny w sprzedaży, ale to żaden z tej dwójki. No, jeszcze nyassea jest dostępny, ale tylko z odłowu i do niego jest podobny, ale to jest bardzo mało prawdopodobne, że to on. Ciesz się z niego nie wnikając. Ja ze swoich jestem bardzo zadowolony, chociaż nie są "koszerne" A jeszcze jest zbrojnik
Merlot Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor #102 Opublikowano 21 Stycznia 2019 2 minuty temu, pozner napisał: Najprawdopodobniej jest to multipunctatus. Tylko ten gatunek, poza polli i petricola, jest dostępny w sprzedaży, ale to żaden z tej dwójki. No, jeszcze nyassea jest dostępny, ale tylko z odłowu i do niego jest podobny, ale to jest bardzo mało prawdopodobne, że to on. Ciesz się z niego nie wnikając. Ja ze swoich jestem bardzo zadowolony, chociaż nie są "koszerne" A jeszcze jest zbrojnik Cieszę ale niedługo nowy dom zapewne, bo w końcu muszę się wziąć za zmianę obsady
pozner Opublikowano 21 Stycznia 2019 #103 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Oj, mnie to też czeka na wiosnę. Nie chciałbym ich się pozbywać, ale wszystko zależy od okoliczności. Tak, czy siak, Synodontisy, takie czy owakie, zawsze będą u mnie w akwarium. Świetne rybcie. 2
Merlot Opublikowano 18 Marca 2019 Autor #104 Opublikowano 18 Marca 2019 W końcu nastał ten czas, aby przejść na Mbune Aktualnie trwa wyprzedaż starej obsady. Jednak już jest ułożony skład nowego towarzystwa Cynotilapia aurifrons 'Luwino'(mbamba) lub Cynotilapia zebroides 'Cobwe' Cynotilapia sp. 'hara' Gallireya Reef Metriaclima aurora 'Cobwe' Metriaclima sp. 'elongatus chewere' Chewere Metriaclima sp. 'msobo' Magunga lub Pseudotropheus interruptus Melanochromis loriae 'Chizumulu Island' Pseudotropheus acei white tail Tropheops sp. 'chilumba' 3 4
Merlot Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor #105 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) W końcu zmiany Jednak cześć starej obsady została Jutro wjeżdża pozostała ekipa Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez Merlot 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Merlot Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #106 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Ryby już w komplecie, więc czas na pełną aktualizacje Obsada : 1+1 Placidochromis Mdoka White Lips 2+3 Placidochromis sp. Blue Otter 1+0 Lethrinops Mbasi 3+3 Aulonocara Ruby Red 10szt Pseudotropheus elegans 'Ngara' 8szt Metriaclima aurora 9szt Tropheops sp. 'chilumba' 10szt Metriaclima sp. 'elongatus chewere' Chewere 10szt Melanochromis loriae 1+2 Labeotropheus trewavasae 'Thumbi West' 1+2 Metriaclima tarakiki ob Wszystkie maluchy oczywiście do redukcji Wrzucam kilka zdjęć na szybko robionych bo padam po całodziennej podróży i wysłuchiwaniu @BombeL (PS dzięki za towarzystwo w podróży ) 10
Bartek_De Opublikowano 7 Kwietnia 2019 #107 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 17 minut temu, Merlot napisał: padam po całodziennej podróży i wysłuchiwaniu @BombeL (PS dzięki za towarzystwo w podróży ) @BombeLpojechał z Tobą po Mbunę??? Nie może być Pięknie baniak się prezentuje Gratulacje 1 1
lukas1987 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 #108 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) 17 minut temu, Bartek_De napisał: @BombeLpojechał z Tobą po Mbunę??? Nie może być Pięknie baniak się prezentuje Gratulacje Pewnie zapas żywego pokarmu zrobił Edytowane 7 Kwietnia 2019 przez lukas1987 3
Merlot Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor #109 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 3 minuty temu, Bartek_De napisał: @BombeLpojechał z Tobą po Mbunę??? Nie może być Pięknie baniak się prezentuje Gratulacje BombeL to pojechał jak zwykle na browar ale przy okazji coś tam kupił Dziękuję, żona tym razem zabrała się za projektowanie środka 2
lukas1987 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 #110 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Jednak ciągnie w stronę gruzowiska Prawda Adrian???
Rekomendowane odpowiedzi