Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja kupuje tam od hmm zawsze :) (tzn okolo 5 lat) w tym 3 akrwaria,

ryby itp nigdy niemialem problemow

a wrecz przeciwnie :) pelen profesjonalizm bo podchodza do klienta indywidualnie. Tylko sie moge cieszyc,

ze tak blisko mam

Opublikowano

Kolejne zakupy i kolejna pochwała dla tegoż sklepu , moze z duzym minusem za to , że decyzje o wysyłce niekompletnego zamówienia podjęli bez konsultacji ze mna . Po prostu teraz by zamówic 4 brakujące rybki bede musiał poniesc 41zł kosztów przesyłki + dojazd do stacji PKP . Wolałbym poczekac tydzien , dwa lub nawet miesiac niz było nie było kawałek grosza wywalac "w powietrze" .

Opublikowano

Sklepmalawi jest jedyny w swoim rodzaju ;) generalnie tylko raz byłem niezdowolony z jakości ryb ( sprawa wyjaśniona, nawet sie poskarżyłem ;)) ale było to niezadowolenie przedwczesne komplet ryb wesoło pluska sie w moim akwa, szybko doszły do siebie i poprostu były źle transportowane i zmęczone. Gdybym miał to określić krótko to jako slogan tej firmy dałbym taki "Warto czekać na nieśmiertelne ryby ze sklepmalawi". :mrgreen: Na prawdę pomimo tego, że troche już u nich kupowałem nigdy nie zdechła mi żadna rybka a że czasami poczekałem to trzeba wpisać w specyfikę tego rodzaju sklepów. Polecam ten sklep.

Opublikowano

I ja również polecam :)

Moje pierwsze Saulosi pochodziły z tego sklepu i u znajomych pluskaja do dziś.

Słodzę bo znów będę u nich robił zakupy - może jakiś rabat dostanę :)

Opublikowano

A ja mam pytanie czy ten sklep znajduje sie w sosnowcu na teatralnej 11 ?? :) I czy jest to tylko sklep internetowy czy tamżę też znajduje sie sklep zoologiczny ... Pozdrawiam :)

Opublikowano

Tak, to była teatralna, byłem tam niedawno, spokojnie możesz go dotknąć, wejść, oglądnąć... :D nie tylko przez neta :D

Opublikowano

To super ... Jak dobrze ze nieszkam nie daleko :) a nie wiesz jak jest sklep otwarty ?? I czy otwarty jest w niedziele ?? ;/

Opublikowano
To super ... Jak dobrze ze nieszkam nie daleko :) a nie wiesz jak jest sklep otwarty ?? I czy otwarty jest w niedziele ?? ;/

Bez jajców :)

to nie TESCO :) daj ludziom odpocząć po całym tygodniu pracy :)

Sklep Akwarystyczny.

Teatralna 11 C.H. SUPERMARKET

41-200 Sosnowiec

czynne:

poniedziałek - piątek: 10.00- 18.00

sobota: 12.30-15.00

Opublikowano

Aha dzięki. Chciałem wiedzieć bo będę niedługo w sosnowcu i bęzie to niedziela ... Ale jeżęli nie jest czynne to trudno ... Wstąpie w innym dniu :)