Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram właśnie i jak dla mnie grafa mistrzostwo. Na pewno na dobrym PC będzie lepsza ale tu się liczy grywalność a tu jest pierwsza liga!

Matik na pc gry tańsze. Za wersję na Ps4 dałem 260 zyla :/

Opublikowano (edytowane)

Tak było zawsze. Z takim zastrzeżeniem, że dany PC musiał mieć naprawdę dobrą kartę graficzną ;)  Seba wiem jak to wszystko kosztuje, na peceta coś koło 150 ;) ale mimo wszystko... 

Edytowane przez MatiK
Opublikowano

No mój sprzęcior aktualnie ma takie parametry :

System operacyjny

Windows 10

Procesor główny (nazwa)

Intel Core i5-6300HQ

Karta graficzna

nVidia GeForce GTX 960M, Intel HD 530

Wyświetlacz (przekątna)

17,3 cale/cali

Pamięć operacyjna

4 GB

Dysk twardy

HDD 1000 GB

wiec lepiej na xboxa czy pc ?

Opublikowano

No laptop to jednak jeszcze nie pecet... Jakoś nie mogę się przekonać do tych niby "gamingowych" sprzętów. PC to PC, dobre bebechy, dodatkowe chłodzenie, możliwość tuningu i można jechać :P 

Opublikowano

Myslalem tak samo jak wy panowie, et konsole, nie ma to jak dobry PCet....dopoki nie zakupilem Xbox one. Milo latwo I przyjemnie, gra wszystkie nowe tytuly bezproblemowo, moze graficznie nie tak dobrze jak na jakims super wypasionym PCcie, ale nie na tyle, zebym szczegolnie zauwazyl. Miejsca nie zajmuje i co najwazniejsze nie musze myslec, ze za 2 miesiace moja super droga karta graficzna kosztuje 30% tego co  zaplacilem i juz nie daje rady z jakims nowym tytulem.

Opublikowano

Na szczęście każdy ma wolny wybór :) a dobry piec to wcale nie dużo więcej niż kompletny baniak :P wystarczy samemu poszukać najtańszych sklepów dla każdej części z osobna i sobie takiego kompa złożyć ;) trochę więcej zachodu, ale dużo taniej niż mógłbyś pomyśleć ;) dla przykładu komputer co najmniej o klasę niższy w mm kosztował prawie 2tys. więcej niż mnie wyszło złożenie mojego... Ale nie ma się co licytować, każdy bierze to co lubi ;)