Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, MatiK napisał:

Ale Andrzeju na konkursowe fotki będziemy głosować tak jak zwykle, czyli przez maila przyznając punkty

..no tak Ale najpierw muszę do nich trafić...a jak wejdę w opcje Galeria to tylko widzę kilka ostatnich zdjęć i muszę wyszukiwać konkursowe. A chodzi o to aby były wydzielone bo po wejściu w galerię widzę tylko kilka ostatnich i muszę wyszukiwać konkursowych...a nie każdy będzie szukać, żeby widzieć na jakie wysłać głos e.mail.

Edytowane przez AndrzejWalb
Opublikowano (edytowane)

@AndrzejWalb nie wiem jak jest w wersji na komputerze, bo nie pamiętam, ale jak wchodzę w telefonie to mam wszystkie zdjęcia w galerii podzielone na kategorie. I jest tam oddzielny dział zdjęcia konkursowe, który dzieli się na kolejne dwa- akwaria i ryby. Więc odnaleźć nie jest trudno :)

Edytowane przez rosa1986
  • Dziękuję 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
2 minuty temu, JemioloSeba napisał:

Często coś wyszukuję ale nie spotkałem się z tym komunikatem. Czy ktoś jeszcze ma taki problem?

Mnie czasami też tak wyskakuje,ale jak źle wpiszę np nazwę tematu...

Jeśli nazwa tematu jest poprawnie wpisana to nie ma takiego błędu.

Opublikowano

To jest zwykły limit czasowy na nowe wyszukiwanie. Jak coś źle wpiszesz i wyszukiwanie się nie udało, to jeśli zbyt szybko wpiszesz nową wytyczną, czasem się tak dzieje. Wystarczy odświeżyć, poczekać te 10 sekund, wpisać docelową wytyczną i wszystko wraca do normy.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.