JemioloSeba Opublikowano 19 Października 2016 #521 Opublikowano 19 Października 2016 Poczekam na więcej opinii i jutro jak coś to zmienię. Obecnie jest bez limitu czyli można edytować nawet post z przed roku. Cytuj
tom77 Opublikowano 19 Października 2016 #522 Opublikowano 19 Października 2016 Seba - jak tak dobrze idzie, to na spokojnie w tzw. wolnym czasie, zastanów się nad: 4 godziny temu, spiochu napisał: Nie ma opcji, żeby przy łączeniu była dodawana informacja, że to post połączony? 4 godziny temu, tom77 napisał: Podzielam intencję Spiocha. W "moim kiedyś" tj w 2013, treść automatycznie łączonych (przed upływem jednej doby) postów była oddzielona przerwą i przerywaną linią. Miało to same plusy i żadnych minusów. mogą być 2 godziny, zamiast doby - chodzi o fakt widoczności. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 19 Października 2016 #523 Opublikowano 19 Października 2016 Zobaczcie czy teraz po zmianach to się nie włączyło samo. Skoro włączyłem informowanie o edycji postu to powinno wyświetlać połączenie postów. Sprawdzę na koncie testowym. Cytuj
tom77 Opublikowano 19 Października 2016 #524 Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Dnia 19.10.2016 o 21:43, JemioloSeba napisał: Możemy jeszcze dodać czas przez jaki można edytować post. Według mnie warte zastanowienia bo po co edytować posty np. po dwóch dniach? Zabiłoby to "instytucję" artykułów w edytowanych pierwszych postach wątku. W tym celu, edytuje się posty nie sprzed dwóch dni, ale sprzed kilku lat. Narzędzie to (edycji pierwszego postu) w międzyczasie znalazło szereg innych zastosowań (zakupy grupowe, organizacja spotkań klubowych, lista klubowiczów, Deccorativo edytuje swoje wynalazki, itp) Edytowane 20 Października 2016 przez tom77 Przepraszam Deccorativo, że zabrałem Ci jedno "c". Nie chciałbym, by ktoś zabrał mi jedną z siódemek. Pomyliłem też post z wątkiem Cytuj
test_klubowicz Opublikowano 19 Października 2016 #525 Opublikowano 19 Października 2016 Test2 Proszę nie pisać przez kilka minut w tym temacie. Robię test połączenia postów i widoczności tego zabiegu. Dołączony post Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 19 Października 2016 #526 Opublikowano 19 Października 2016 Niestety informacji o połączonych postach brak. Uważam więc, że powinniśmy skrócić czas połączenia postów do zaledwie kilku minut... pozwoli to wykluczyć pewne niejasności, które mogą wyniknąć. Cytuj
Bezprym Opublikowano 20 Października 2016 #527 Opublikowano 20 Października 2016 Ja ostatnio próbowałem edytować swój post w wątku o Nazewnictwie by dodać nowe nazwy i niestety nie mogłem musiałem dodać to w nowej odpowiedzi i wyszło jak wyszło. Zwracam się więc z prośbą, by do ograniczania w czasie edycji postów nie podchodzić zbyt pochopnie. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 21 Października 2016 #528 Opublikowano 21 Października 2016 Nie ma żadnych ograniczeń co do czasu edycji postu ani dla klubowiczów ani dla użytkowników więc nie wiem skąd ten problem. Jedynym wyjątkiem są tematy zamknięte - w nich już edycji nie można dokonać. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 22 Października 2016 #529 Opublikowano 22 Października 2016 ...mam prośbę! Niech ktoś przypomni jak wejść w galerię i odnaleźć zdjęcia dodane przez innych użytkowników aby oddać na nich głos. Bo owszem..w galerii mi się wyświetlają ale kilka ostatnich i nie są to do konkursu:( .......już doszedłem jak to zrobić. Jest to skomplikowane jeżeli chodzi o to aby wejść do galerii, znaleźć zdjęcie konkursowe i oddać głos. Trzeba po prostu "przekopać" wszystkie zdjęcia i szukać konkursowych. Mało prawdopodobne aby ktoś tak szukał. Glosy będą oddawane tylko na te zdjęcia które są aktualnie wyświetlane o ile ktoś zdąży oddać na nie głos. Fajnie by było aby zdjęcia biorące udział w konkursie były w jednym wydzielonym miejscu. Wtedy jak chcę to tam wchodzę i oddaję głos. O ile można tak zrobić.... Cytuj
MatiK Opublikowano 22 Października 2016 #530 Opublikowano 22 Października 2016 Ale Andrzeju na konkursowe fotki będziemy głosować tak jak zwykle, czyli przez maila przyznając punkty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi