Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w obecnym sofcie jest możliwość dodawania postów z datą ważności ? Np. zaznaczam i opcje i post wyświetla się 24 h. Jest aktualnie na forum fajny temat z filmem pokazującym filtrację narurowa. Dwie strony wątku dotyczą tego u kogo film się wyświetla... Robi się z tego telenowela , gdyby posty wyświetlały się czasowo moderator nie musiałby sprzątać.

Opublikowano

Dobra. Miałem sobie dać czas, ale trochę już minęło, a ja nadal nie mogę się przestawić więc chyba mogę wylać już swoje wątpliwości tutaj :P

Na stronie głównej forum jest straszny misz-masz. Pierwszy plan to główne działy forum, w najbardziej skrajnej rubryczce po prawej najświeższe posty w najświeższym temacie z tego działu - ok (chociaż niektóre sprzed miesiąca). Ale to co jest po prawej stronie to już dla mnie czarna magia. Tematy jakby losowo wybrane, nie ma automatycznego odnośnika do ostatniego posta i tak naprawdę nie wiadomo, czy osoba pod tematem założyła ten wątek, czy dodała jako ostatnia post, jest tylko informacja "napisano w poniedziałek" - jest to wskazanie kiedy wątek został założony, a nie kiedy został dodany ostatni post. Potem pod grafikami jest "najnowsze na forum" co często miesza się z tymi tematami powyżej grafik. Nie da się tego uporządkować jakoś? Na starym sofcie można też było kliknąć "najnowsze posty" (czy coś podobnego) i od razu było się w domu bo wyskakiwały po prostu świeże tematy z informacją kiedy był napisany ostatni post. Tutaj nowego tematu wręcz nie sposób znaleźć bo w rubryce "nieprzeczytana zawartość" wyskakują po prostu najnowsze komentarze do jakiegokolwiek tematu, a nie nowe tematy, czyli jakby priorytety wyszukiwania były odwrotne, czy coś w tym rodzaju...

Opublikowano

Były już rozmowy na temat wyglądu forum i to samo co Ty zauważył Seba, zasugerował pewną zmianę i myślę, że powinna zostać wprowadzona.
W zakładce Moje kanały aktywności możesz sam sobie ustawić sposób w jaki będzie wyszukiwana najnowsza zawartość.

• Dziękuję 1
Opublikowano

No to super, oby zmiana była na lepsze ;) wiem Marku, że mogę sobie poustawiać, próbowałem już kilku wersji, ale to nadal nie jest "to" ;) poza tym czasem się zapisze, czasem nie... No ale nie ważne, skoro piszesz, że będzie jakaś zmiana w tym kierunku to czekam cierpliwie ;) 

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.