tom77 Opublikowano 9 Października 2016 #462 Opublikowano 9 Października 2016 Nie mogę sprawdzić, kto podziękował mi za posta (mówimy o serduszku w dolnym prawym rogu). Niezbyt często, ale się zdarza. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 9 Października 2016 #463 Opublikowano 9 Października 2016 Uroki bycia użytkownikiem zamast klubowiczem Cytuj
Pleziorro Opublikowano 9 Października 2016 Autor #464 Opublikowano 9 Października 2016 O Tomek nie jest już członkiem klubu ? to trzeba będzie wysyłać zaproszenia na spotkania, na PW bo nie widzi spraw klubowych. Cytuj
tom77 Opublikowano 9 Października 2016 #465 Opublikowano 9 Października 2016 Na Off-topic - Plezi - na Off-topic Cytuj
suricade Opublikowano 17 Października 2016 #466 Opublikowano 17 Października 2016 Czy w obecnym sofcie jest możliwość dodawania postów z datą ważności ? Np. zaznaczam i opcje i post wyświetla się 24 h. Jest aktualnie na forum fajny temat z filmem pokazującym filtrację narurowa. Dwie strony wątku dotyczą tego u kogo film się wyświetla... Robi się z tego telenowela , gdyby posty wyświetlały się czasowo moderator nie musiałby sprzątać. Cytuj
MatiK Opublikowano 19 Października 2016 #467 Opublikowano 19 Października 2016 Dobra. Miałem sobie dać czas, ale trochę już minęło, a ja nadal nie mogę się przestawić więc chyba mogę wylać już swoje wątpliwości tutaj Na stronie głównej forum jest straszny misz-masz. Pierwszy plan to główne działy forum, w najbardziej skrajnej rubryczce po prawej najświeższe posty w najświeższym temacie z tego działu - ok (chociaż niektóre sprzed miesiąca). Ale to co jest po prawej stronie to już dla mnie czarna magia. Tematy jakby losowo wybrane, nie ma automatycznego odnośnika do ostatniego posta i tak naprawdę nie wiadomo, czy osoba pod tematem założyła ten wątek, czy dodała jako ostatnia post, jest tylko informacja "napisano w poniedziałek" - jest to wskazanie kiedy wątek został założony, a nie kiedy został dodany ostatni post. Potem pod grafikami jest "najnowsze na forum" co często miesza się z tymi tematami powyżej grafik. Nie da się tego uporządkować jakoś? Na starym sofcie można też było kliknąć "najnowsze posty" (czy coś podobnego) i od razu było się w domu bo wyskakiwały po prostu świeże tematy z informacją kiedy był napisany ostatni post. Tutaj nowego tematu wręcz nie sposób znaleźć bo w rubryce "nieprzeczytana zawartość" wyskakują po prostu najnowsze komentarze do jakiegokolwiek tematu, a nie nowe tematy, czyli jakby priorytety wyszukiwania były odwrotne, czy coś w tym rodzaju... Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 19 Października 2016 #468 Opublikowano 19 Października 2016 Były już rozmowy na temat wyglądu forum i to samo co Ty zauważył Seba, zasugerował pewną zmianę i myślę, że powinna zostać wprowadzona. W zakładce Moje kanały aktywności możesz sam sobie ustawić sposób w jaki będzie wyszukiwana najnowsza zawartość. 1 Cytuj
MatiK Opublikowano 19 Października 2016 #469 Opublikowano 19 Października 2016 No to super, oby zmiana była na lepsze wiem Marku, że mogę sobie poustawiać, próbowałem już kilku wersji, ale to nadal nie jest "to" poza tym czasem się zapisze, czasem nie... No ale nie ważne, skoro piszesz, że będzie jakaś zmiana w tym kierunku to czekam cierpliwie Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 19 Października 2016 #470 Opublikowano 19 Października 2016 Wygląd można zmieniać na różne sposoby. My myślimy żeby wyrzucić górny blok, ten nad grafiką i tyle. Czy może masz jakiś inny pomysł? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi