Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...chciałem znaleźć kolegę ale nie pamiętałem Nicka. (znalazłem bo sam się odezwał). Ale po wejściu jak pokazałeś to owszem jest lista ale jakoś nie jest w kolejności alfabetycznej i po kliknięciu na np. stronę nr 3 wyskakuje komunikat o błędzie.

Opublikowano

Lista jest w kolejności alfabetycznej tylko przed alfabetem są różne znaczki potem cyfry i dopiero alfabet. Sprawdzałem skacząc po różnych stronach i na żaden błąd nie natrafiłem.

Opublikowano

Witam

Chciałbym zasugerować zmianę, która wydaje mi się będzie bardzo użyteczna.
W tej chwili jak wybierzemy z menu "Nieprzeczytana zawartość" to możemy sobie zdefiniować filtry i zapisać nasze ustawienia (przycisk "Zapisz jako nowy kanał").
Po zapisaniu swoich ustawień nie widać (albo ja nie wiem gdzie) zapisanych kanałów, jeden z nich można zapisać jako default i ładnie nam się pokazuje, natomiast pozostałych zapisanych kanałów nigdzie nie znalazłem.
Moja propozycja jest taka żeby zrobić coś na wzór innego forum, którego jestem użytkownikiem, głownie chodzi mi o to żeby dodać do menu "Moje kanały aktywności" gdzie z listy rozwijanej będziemy mieli dostęp do własnych zdefiniowanych kanałów.

Z tego co widzę to przytoczone forum działa na tym samy "silniku" " Community Software by Invision Power Services, Inc. ", co wydaje się tylko kwestią odpowiedniej konfiguracji przez admina.

propozycja_zmian.jpg

• Dziękuję 1
Opublikowano

Właśnie zaktualizowałem tapatalka. Dalej nieprzeczytane się nie kasują i dalej w nowych tematach od razu wrzuca mnie na koniec wątku. Reszty błędów _na razie_ nie widzę.
Nie rozumiem tej dyskusji o tapatalku. Mnie nie interesuje kto z czego i jak przegląda forum. Poprzednia wersja miała wsparcia dla tapatalka i nikt nie pisał, że ta ma nie mieć. Gdyby było coś wspomniane to bym nie miał pretensji. Na poprzedniej wersji były jakieś problemy z aplikacją ale tłumaczono, że silnik już stary i nie ma sensu już nic z nim robić. Nowy silnik miał być cud malina a tu takie kwiatki...

Wysłane z telefonu

Opublikowano

Nic więcej na chwilę obecną nie da się zrobić z tapatalk. Część użytkowników pisała, że nie zauważa problemów i wszystko działa poprawnie więc nie ściągniemy informatyka tylko dlatego, że jednej osobie coś nie działa. Zlecenie zostało zakończone i za kolejną pomoc musimy płacić.

Mamy bardzo fajny interfejs pod urządzenia mobilne więc nikt nie zostaje bez dostępu do forum.

Opublikowano

Używam tapatalk na codzień i po aktualizacji wszystko działa jak należy. Może spróbuj na innym telefonie bo tylko Ty zgłaszasz te problemy. Jedynie profil użytkownika nie wyświetla w całości.

Opublikowano
1 godzinę temu, aurban6 napisał:

Witam

Chciałbym zasugerować zmianę, która wydaje mi się będzie bardzo użyteczna.
W tej chwili jak wybierzemy z menu "Nieprzeczytana zawartość" to możemy sobie zdefiniować filtry i zapisać nasze ustawienia (przycisk "Zapisz jako nowy kanał").
Po zapisaniu swoich ustawień nie widać (albo ja nie wiem gdzie) zapisanych kanałów, jeden z nich można zapisać jako default i ładnie nam się pokazuje, natomiast pozostałych zapisanych kanałów nigdzie nie znalazłem.
Moja propozycja jest taka żeby zrobić coś na wzór innego forum, którego jestem użytkownikiem, głownie chodzi mi o to żeby dodać do menu "Moje kanały aktywności" gdzie z listy rozwijanej będziemy mieli dostęp do własnych zdefiniowanych kanałów.

Z tego co widzę to przytoczone forum działa na tym samy "silniku" " Community Software by Invision Power Services, Inc. ", co wydaje się tylko kwestią odpowiedniej konfiguracji przez admina.

propozycja_zmian.jpg

Zrobione. Moim zdaniem dobra zmiana. Jeżeli wg. Was nie proszę o sygnał. Do własnych kanałów dałem sobie Nieprzeczytana grafika i Nieprzeczytane posty. Super sprawa.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.