Andrzej Głuszyca Opublikowano 21 Sierpnia 2016 #353 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 4 godziny temu, Mortis napisał: .....chciałem na coś zwrócić uwagę. A mianowicie na to ,że jak przykładowo zacytuję Karola ( albo kogokolwiek bo to jest przykład ) i nagle się rozmyślę i nie chcę go cytować to nie mogę tej ramki w której jest cytat skasować. Treść można ale ramki nie mogę tak jak widać powyżej. Czy coś jest nie tak czy ja po prostu nie wiem jak ją (ramkę) zlikwidować? Nawet jak jeszcze raz w tym samym poscie kogoś zacytuję to ta pierwsza pusta ramka pozostaje. Czasami u innych kolegów też coś takiego widziałem. 1 Cytuj
Mortis Opublikowano 21 Sierpnia 2016 #354 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) A u mnie jest tak czasem, że np chcę zacytować Andrzeja, a wyskakuje mi cytat innego forumowicza Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez Mortis Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 #355 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 2 godziny temu, AndrzejWalb napisał: Czy coś jest nie tak czy ja po prostu nie wiem jak ją (ramkę) zlikwidować? Andrzeju klikasz na ramkę i delete lub backspace 1 godzinę temu, Mortis napisał: A u mnie jest tak czasem, że np chcę zacytować Andrzeja, a wyskakuje mi cytat innego forumowicza Przyjrzę się temu. 1 Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 21 Sierpnia 2016 #356 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 4 minuty temu, marek_z_81 napisał: Andrzeju klikasz na ramkę i delete lub backspace ...OK:) Dzięki ..działa.. trzeba kursorem na ramkę najechać ale na tę jaśniejszą część pierwszą od góry:) Teraz będę wiedział. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 21 Sierpnia 2016 #357 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) ...mam pytanie. Gdzie znajdę wykaz użytkowników? Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez AndrzejWalb Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 21 Sierpnia 2016 #359 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 W zakładce szukaj. Możesz tam zaznaczyć dowolną grupę i wyszukać wszystkich jej użytkowników. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi