Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mogłem zgłosiłem... raczej nic więcej nie uda się zrobić Piotrze :( 

Niechętnie ale dodam, że jesteś jak na razie jedynym zgłaszającym problem. Albo inni nie mają problemu albo jesteś jedynym korzystającym z tego paskudnego "tworu" ;P

Opublikowano

O przepraszam ja też korzystałem do momentu metamorfozy forum, obecnie przeglądem je w przeglądarce Opera bo ma możliwość skalowanie strony do wielkości wyświetlacza. Wkurzało mnie na Tapatalku ucinanie postów

Opublikowano

Słuchajcie... nie wszystko się udało zrobić od razu. Nie wiem jak z tym Tapatalkiem ale jeszcze raz przypomnę, że forum ma świetny wygląd z poziomu telefonu i widocznie nie będzie kompatybilne z Tapatalk jak to było ze starym softem, który z wersją mobilną nie miał nic wspólnego. Sprawdziłem wtyczki softu i najnowsza wersja obsługi Tapatalk jest zainstalowana. Myślę, że informatyk więcej nic nie pomoże bo jak sam napisał jest to wersja rozwojowa i pewne rzeczy mogą po prostu jeszcze nie działać. 

Opublikowano

Osobiście od początku mojej obecności na tym forum,przeglądam forum na telefonie w przeglądarce Google chrome i jest jak najbardziej ok...

Dodam jeszcze że po zmianie na nowy soft przeglądanie forum jak dla mnie jest jeszcze lepsze niż poprzednio...

Opublikowano

Często przeglądam forum za pomocą Tapatalka i nie mam żadnych problemów. Natomiast nie wyobrażam sobie przeglądania na 5" ekranie w przeglądarce, przy mojej chorobie krótkich rąk :D, musiałbym cały czas mieć bryle do czytania na nosie, natomiast Tapatalk zapewnia mi większy komfort.

Opublikowano
Przepraszam, czy coś jest robione ze współdziałaniem forum z tapatalkiem?

Wysłane z telefonu

Co jeszcze brakuje? Też używam tapatalk i myślę, że działa w porządku. Był przez pewien czas problem z cytowaniem, ale po aktualizacji apki jest OK. Myślę, że problem leżał po stronie aplikacji. Aktualizowałeś? Jedynie profil użytkownika nie jest wyświetlany w całości.
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, darkon napisał:

Często przeglądam forum za pomocą Tapatalka i nie mam żadnych problemów. Natomiast nie wyobrażam sobie przeglądania na 5" ekranie w przeglądarce, przy mojej chorobie krótkich rąk :D, musiałbym cały czas mieć bryle do czytania na nosie, natomiast Tapatalk zapewnia mi większy komfort.

Nie wiem jak ty miałeś z przeglądarką chrome,ale ja nie mam żadnych problemów z odczytaniem postów itd ;) ... 

Nic nie trzeba powiększać,ani tym bardziej nie są potrzebne bryle :D 14055615_1066328053462573_845304558_n.png14081436_1066328050129240_337271169_n.png14088890_1066328040129241_1033699066_n.png14089595_1066328036795908_569488192_n.png...

Edytowane przez egon44
Opublikowano

Odpaliłem sobie teraz stronę na Operze i Chromie, defaultowo niestety bez bryli ani rusz :D, natomiast w Tapatalku jeszcze mi rąk wystarcza, czcionka jest większa. Poza tym do szybkiego przejrzenia nowych postów jest mi wygodniej tapnąć, do dłuższego przeglądania siadam przy PC. 

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.