Andrzej Głuszyca Opublikowano 15 Sierpnia 2016 #321 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 3 minuty temu, marek_z_81 napisał: Już chyba macie wszystko do wyboru. ..już teraz tak Dziękuję... Cytuj
spiochu Opublikowano 18 Sierpnia 2016 #322 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Przepraszam, czy coś jest robione ze współdziałaniem forum z tapatalkiem? Wysłane z telefonu Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 18 Sierpnia 2016 #323 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Co mogłem zgłosiłem... raczej nic więcej nie uda się zrobić Piotrze Niechętnie ale dodam, że jesteś jak na razie jedynym zgłaszającym problem. Albo inni nie mają problemu albo jesteś jedynym korzystającym z tego paskudnego "tworu" ;P Cytuj
Bezprym Opublikowano 18 Sierpnia 2016 #324 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 O przepraszam ja też korzystałem do momentu metamorfozy forum, obecnie przeglądem je w przeglądarce Opera bo ma możliwość skalowanie strony do wielkości wyświetlacza. Wkurzało mnie na Tapatalku ucinanie postów Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 18 Sierpnia 2016 #325 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Słuchajcie... nie wszystko się udało zrobić od razu. Nie wiem jak z tym Tapatalkiem ale jeszcze raz przypomnę, że forum ma świetny wygląd z poziomu telefonu i widocznie nie będzie kompatybilne z Tapatalk jak to było ze starym softem, który z wersją mobilną nie miał nic wspólnego. Sprawdziłem wtyczki softu i najnowsza wersja obsługi Tapatalk jest zainstalowana. Myślę, że informatyk więcej nic nie pomoże bo jak sam napisał jest to wersja rozwojowa i pewne rzeczy mogą po prostu jeszcze nie działać. Cytuj
egon44 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 #326 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Osobiście od początku mojej obecności na tym forum,przeglądam forum na telefonie w przeglądarce Google chrome i jest jak najbardziej ok... Dodam jeszcze że po zmianie na nowy soft przeglądanie forum jak dla mnie jest jeszcze lepsze niż poprzednio... Cytuj
darkon Opublikowano 19 Sierpnia 2016 #327 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Często przeglądam forum za pomocą Tapatalka i nie mam żadnych problemów. Natomiast nie wyobrażam sobie przeglądania na 5" ekranie w przeglądarce, przy mojej chorobie krótkich rąk , musiałbym cały czas mieć bryle do czytania na nosie, natomiast Tapatalk zapewnia mi większy komfort. Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 #328 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Przepraszam, czy coś jest robione ze współdziałaniem forum z tapatalkiem? Wysłane z telefonu Co jeszcze brakuje? Też używam tapatalk i myślę, że działa w porządku. Był przez pewien czas problem z cytowaniem, ale po aktualizacji apki jest OK. Myślę, że problem leżał po stronie aplikacji. Aktualizowałeś? Jedynie profil użytkownika nie jest wyświetlany w całości. Cytuj
egon44 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 #329 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) 2 godziny temu, darkon napisał: Często przeglądam forum za pomocą Tapatalka i nie mam żadnych problemów. Natomiast nie wyobrażam sobie przeglądania na 5" ekranie w przeglądarce, przy mojej chorobie krótkich rąk , musiałbym cały czas mieć bryle do czytania na nosie, natomiast Tapatalk zapewnia mi większy komfort. Nie wiem jak ty miałeś z przeglądarką chrome,ale ja nie mam żadnych problemów z odczytaniem postów itd ... Nic nie trzeba powiększać,ani tym bardziej nie są potrzebne bryle ... Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez egon44 Cytuj
darkon Opublikowano 19 Sierpnia 2016 #330 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Odpaliłem sobie teraz stronę na Operze i Chromie, defaultowo niestety bez bryli ani rusz , natomiast w Tapatalku jeszcze mi rąk wystarcza, czcionka jest większa. Poza tym do szybkiego przejrzenia nowych postów jest mi wygodniej tapnąć, do dłuższego przeglądania siadam przy PC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi