JemioloSeba Opublikowano 14 Sierpnia 2016 #311 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Nie rozumiem o co Ci dokładnie chodzi... Cytuj
maqus Opublikowano 14 Sierpnia 2016 #312 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Z każdą otrzymaną PW dostaje również maila na skrzynkę, że otrzymałem PW . Obecnie nie można wyłączyć opcji nie otrzymywania maila z tą informacją. Ustawienia powiadomień, Wiersz Komunikator - "Powiadom mnie o otrzymanej wiadomości, przycisk on/off w mail. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 14 Sierpnia 2016 #313 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) 10 minut temu, maqus napisał: Z każdą otrzymaną PW dostaje również maila na skrzynkę, że otrzymałem PW . Obecnie nie można wyłączyć opcji nie otrzymywania maila z tą informacją. Ustawienia powiadomień, Wiersz Komunikator - "Powiadom mnie o otrzymanej wiadomości, przycisk on/off w mail. ..można wyłączyć tę funkcję: wejdź w USTAWIENIA KONTA, kliknij po prawej w USTAWIENIA POWIADOMIEŃ następnie znajdź KOMUNIKATOR i tam pewnie można wyłączyć. Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez AndrzejWalb Cytuj
maqus Opublikowano 14 Sierpnia 2016 #314 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 6 minut temu, AndrzejWalb napisał: ...tam pewnie można wyłączyć. No właśnie nie można, stąd moja prośba . U mnie to jest zablokowane i pojawia się komunikat, że "Administrator wyłączył możliwość zmiany tej opcji". A ty możesz wyłączyć? Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 14 Sierpnia 2016 #315 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Teraz, maqus napisał: A ty możesz wyłączyć? ..zaraz sprawdzę. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 14 Sierpnia 2016 #316 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) ...faktycznie. Nie jest ta funkcja odblokowana. Ale myślę ,że jak Sebastian to czyta to odblokuje bo ma tę możliwość:) Ja zrozumiałem na początku ,że nie wiesz gdzie to wyłączyć stąd mój opis:) Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez AndrzejWalb Cytuj
maqus Opublikowano 15 Sierpnia 2016 #317 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Dnia 6.08.2016 o 17:53, maqus napisał: ...W ogólnej wyszukiwarce też nie ma możliwości wybrania w jakim forum chcemy coś znaleźć. Otóż, w forumowej wyszukiwarce po wybraniu w kolumnie "Typ zawartości" pozycji "Tematy" lub "Grafika" otwiera się możliwość wybrania jakie forum będzie przeszukane Jeżeli wcześniej była taka opcja, to przepraszam za zamieszanie . Jeżeli zostało to ostatnio dodane przez informatyka to dziękuję za reakcję. Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 #318 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 23 godziny temu, maqus napisał: Mam pytanie do Moderatora. Czy jest szansa aby użytkownik decydował o opcji on/off maila w ustawieniach powiadomień, w pozycji Komunikator - "Powiadom mnie o otrzymanej wiadomości"? PW chyba większość z nas czyta z pozycji forum a nie skrzynki mailowej? Dzięki. Proszę bardzo. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 15 Sierpnia 2016 #319 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Marku...a można tam udostępnić wszystkie opcje jakie są aby korzystający mógł sobie sam wybierać co chce? Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 #320 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Już chyba macie wszystko do wyboru. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi