Noe Opublikowano 10 Sierpnia 2016 #301 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Chciałbym poinformować, że mam problem z wejściem do tematów z działu KLUBOWE SPRAWY ORGANIZACYJNE komunikat : Przepraszamy, wystąpił mały problem (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Nie masz uprawnień, żeby przeglądać tę zawartość. Kod błędu: 1F176/3 Dodatkowo brak reakcji na wysłane informacje przez formularz kontaktowy. Proszę o informację czy to błąd czy może nie mam uprawnień - tak żebym wiedział co jest. Z góry dziękuję. Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 10 Sierpnia 2016 #302 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) 11 minut temu, Noe napisał: Chciałbym poinformować, że mam problem z wejściem do tematów z działu KLUBOWE SPRAWY ORGANIZACYJNE komunikat : Przepraszamy, wystąpił mały problem (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Nie masz uprawnień, żeby przeglądać tę zawartość. Kod błędu: 1F176/3 Dodatkowo brak reakcji na wysłane informacje przez formularz kontaktowy. Proszę o informację czy to błąd czy może nie mam uprawnień - tak żebym wiedział co jest. Z góry dziękuję. Nie masz uprawnień. Do przeglądania tego działu mają uprawnienia tylko klubowicze. Wstąp do Klubu, opłać składkę i drzwi do tego działu zostaną otwarte Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez timi Cytuj
spiochu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 #303 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Będzie coś z tym tapatalkiem poprawione? Wysłane z telefonu Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 11 Sierpnia 2016 #304 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zglosiłem ostatnio. Jak możesz takie piękne niebieskie forum zamienić na to białe "coś". Cytuj
spiochu Opublikowano 11 Sierpnia 2016 #305 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Wolę minimalizm Wysłane z telefonu Cytuj
suricade Opublikowano 13 Sierpnia 2016 #306 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Do poprawki tabela pokarmów ( do tego nie potrzeba informatyka) rozsypała się zupełnie. Zniknęło też sporo linków do filmów . Cytuj
Bezprym Opublikowano 13 Sierpnia 2016 #307 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Czy w Galerii można usuwać własne zdjęcia? Ostatnio przy dodawaniu jedno mi się zdublowało a opcji usuwania nie widzę. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 13 Sierpnia 2016 #308 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 5 minut temu, Bezprym napisał: Czy w Galerii można usuwać własne zdjęcia? Ostatnio przy dodawaniu jedno mi się zdublowało a opcji usuwania nie widzę. ...można bo sam też wczoraj usuwałem. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 13 Sierpnia 2016 #309 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 ...wejdź w MOJA AKTYWNOŚĆ, potem GRAFIKI, kliknij na swoje zdjęcie do usunięcia i poniżej pod opisem masz ZARZĄDZAJ GRAFIKĄ, tam naciśnij USUŃ zaznaczone zdjęcie. Cytuj
maqus Opublikowano 14 Sierpnia 2016 #310 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Mam pytanie do Moderatora. Czy jest szansa aby użytkownik decydował o opcji on/off maila w ustawieniach powiadomień, w pozycji Komunikator - "Powiadom mnie o otrzymanej wiadomości"? PW chyba większość z nas czyta z pozycji forum a nie skrzynki mailowej? Dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi