Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpisuję:

Śpiochu skoro mamy takie ładne forum i przystosowane pod smartfony to jaki sens używania tapatalk? Serio pytam bo nigdy nie rozumiałem sensu istnienia tej aplikacji a teraz w dobie nielimitowanego internetu w prawie każdej sieci i nowoczesnych softów przystosowanych pod telefony to już w ogóle nie rozumiem.

Opublikowano

Pewnie jak odpiszę, że dlatego bo tak to Ci to nie wystarczy? :)
Po pierwsze przyzwyczajenie. Po drugie mam kilka for w jednym miejscu i zawsze mają taką samą stylistykę, nie muszę się ich uczyć. Po trzecie bo jest dla mnie bardziej przejrzyste. Po czwarte bo chodzi wg mnie szybciej niż przeglądarka. Wystarczy?

Pomimo odświeżenia nieprzeczytanych część przeczytanych wątków nie znika i nadal są widoczne w nieprzeczytanych.

Wysłane z telefonu

Opublikowano
32 minuty temu, JemioloSeba napisał:

Za soft płaci klub i to klub będzie się tłumaczył przed Wami jak pieniędzy braknie bo bezmyślnie nimi dysponował. Oczywiście każdy klubowicz opłacający składkę przyczynił się do tego i ma prawo wymagać ale nie możemy poprawiać w nieskończoność. Jednemu pasuje przyciski z lewej, drugiemu  z prawej, trzeciemu pod avatarem... Jest nas ponad 70 osób i nie jest możliwe wprowadzać poprawki pod każdą osobę. 

Temat ma już prawie 300 postów i w każdym są jakieś uwagi, z którymi lepiej lub gorzej sobie radzimy. Jak zaczniemy informatykowi wysyłać prośby o takie pierdoły to nie wypłacimy się mu nawet za następne składki.

Proponuję ograniczyć widoczność tego wątku tylko dla Klubowiczów i już będzie mniej życzeń;) Panowie i Panie, dajmy sobie więcej czasu na poznanie nowego softu. Trzeba zapomnieć o starym i zacząć poznawać nowe i tyle. 

• Dziękuję 1
Opublikowano

,...panowie! Pomijając uwagi słuszne czy mniej słuszne to każdy powinien trochę czasu poświęcić na to aby zapoznać się z nowymi możliwościami. Ktoś napisał ,że nie jest ono intuicyjne......ja uważam ,że jest. Wystarczy troszkę "pobuszować" i okazuje się ,że działa to co niby nie działało. A tak naprawdę problem tkwi w tym ,że my ciągle porównujemy ten soft do poprzedniego. I w pewnym sensie jest to nasz błąd... Powinniśmy zapomnieć o starym a trenować na nowym. I tak jak Sebastian wcześniej napisał.....za niektóre poprawki w gestii tego ( firmy) co nam przenosił soft i uruchomił trzeba dodatkowo zapłacić. Dlatego musimy się liczyć z tym ,że nie wszytko będzie tak samo działało jak w poprzedni sofcie. A moderatorzy mający uprawnienia robią co mogą aby nam "dogodzić" i za to dla nich wielkie podziękowania się należą. Zapoinajmy o starym saofcie a ćwiczmy na tym i będzie OK.

• Dziękuję 3
Opublikowano

Rozumiem opór do poprawek będących naszym widzimisię bo za nie faktycznie możemy płacić. Ale poprawki wynikające z błędów forum powinny być chyba poprawianie za darmo, przynajmniej jakiś czas?

Wysłane z telefonu

Opublikowano (edytowane)

Możliwości można udoskonalać.

Ale utraconych treści się nie odzyska - oby ankiety i część zdjęć w postach były jedynymi "ofiarami" zmian........zdaję sobie sprawę, że ......... jestem nudny.

Nie wiem jak jest z kompletnością zdjęć i komentarzy w galerii.

Edytowane przez tom77
Opublikowano
4 godziny temu, timi napisał:

Proponuję ograniczyć widoczność tego wątku tylko dla Klubowiczów i już będzie mniej życzeń;)

...raptem pięciu użytkowników zgłosiło swoje uwagi i spostrzeżenia. I to ci co się udzielają na forum a ich spostrzeżenia są merytoryczne.

• Dziękuję 2
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.