JemioloSeba Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #291 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Odpisuję: Śpiochu skoro mamy takie ładne forum i przystosowane pod smartfony to jaki sens używania tapatalk? Serio pytam bo nigdy nie rozumiałem sensu istnienia tej aplikacji a teraz w dobie nielimitowanego internetu w prawie każdej sieci i nowoczesnych softów przystosowanych pod telefony to już w ogóle nie rozumiem. Cytuj
spiochu Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #292 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Pewnie jak odpiszę, że dlatego bo tak to Ci to nie wystarczy? Po pierwsze przyzwyczajenie. Po drugie mam kilka for w jednym miejscu i zawsze mają taką samą stylistykę, nie muszę się ich uczyć. Po trzecie bo jest dla mnie bardziej przejrzyste. Po czwarte bo chodzi wg mnie szybciej niż przeglądarka. Wystarczy?Pomimo odświeżenia nieprzeczytanych część przeczytanych wątków nie znika i nadal są widoczne w nieprzeczytanych. Wysłane z telefonu Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #293 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Ok. Zapytam informatyka ale pamiętam, że na starym sofcie też coś nie działało bo ucinało posty. Może to wina aplikacji? Cytuj
spiochu Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #294 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Na starym sofcie mi wszystko pięknie chodziło, bez problemów. Jedynie w profilu użytkownika było tak samo mało informacji. Wysłane z telefonu Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #295 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 32 minuty temu, JemioloSeba napisał: Za soft płaci klub i to klub będzie się tłumaczył przed Wami jak pieniędzy braknie bo bezmyślnie nimi dysponował. Oczywiście każdy klubowicz opłacający składkę przyczynił się do tego i ma prawo wymagać ale nie możemy poprawiać w nieskończoność. Jednemu pasuje przyciski z lewej, drugiemu z prawej, trzeciemu pod avatarem... Jest nas ponad 70 osób i nie jest możliwe wprowadzać poprawki pod każdą osobę. Temat ma już prawie 300 postów i w każdym są jakieś uwagi, z którymi lepiej lub gorzej sobie radzimy. Jak zaczniemy informatykowi wysyłać prośby o takie pierdoły to nie wypłacimy się mu nawet za następne składki. Proponuję ograniczyć widoczność tego wątku tylko dla Klubowiczów i już będzie mniej życzeń;) Panowie i Panie, dajmy sobie więcej czasu na poznanie nowego softu. Trzeba zapomnieć o starym i zacząć poznawać nowe i tyle. 1 Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #296 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 ,...panowie! Pomijając uwagi słuszne czy mniej słuszne to każdy powinien trochę czasu poświęcić na to aby zapoznać się z nowymi możliwościami. Ktoś napisał ,że nie jest ono intuicyjne......ja uważam ,że jest. Wystarczy troszkę "pobuszować" i okazuje się ,że działa to co niby nie działało. A tak naprawdę problem tkwi w tym ,że my ciągle porównujemy ten soft do poprzedniego. I w pewnym sensie jest to nasz błąd... Powinniśmy zapomnieć o starym a trenować na nowym. I tak jak Sebastian wcześniej napisał.....za niektóre poprawki w gestii tego ( firmy) co nam przenosił soft i uruchomił trzeba dodatkowo zapłacić. Dlatego musimy się liczyć z tym ,że nie wszytko będzie tak samo działało jak w poprzedni sofcie. A moderatorzy mający uprawnienia robią co mogą aby nam "dogodzić" i za to dla nich wielkie podziękowania się należą. Zapoinajmy o starym saofcie a ćwiczmy na tym i będzie OK. 3 Cytuj
spiochu Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #297 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Rozumiem opór do poprawek będących naszym widzimisię bo za nie faktycznie możemy płacić. Ale poprawki wynikające z błędów forum powinny być chyba poprawianie za darmo, przynajmniej jakiś czas?Wysłane z telefonu Cytuj
tom77 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #298 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Możliwości można udoskonalać. Ale utraconych treści się nie odzyska - oby ankiety i część zdjęć w postach były jedynymi "ofiarami" zmian........zdaję sobie sprawę, że ......... jestem nudny. Nie wiem jak jest z kompletnością zdjęć i komentarzy w galerii. Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez tom77 Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #299 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 3 godziny temu, spiochu napisał: . Ale poprawki wynikające z błędów forum powinny być chyba poprawianie za darmo, przynajmniej jakiś czas? ..i tak jest. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 9 Sierpnia 2016 #300 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 4 godziny temu, timi napisał: Proponuję ograniczyć widoczność tego wątku tylko dla Klubowiczów i już będzie mniej życzeń;) ...raptem pięciu użytkowników zgłosiło swoje uwagi i spostrzeżenia. I to ci co się udzielają na forum a ich spostrzeżenia są merytoryczne. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi