JemioloSeba Opublikowano 7 Sierpnia 2016 #231 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Przykro nam ale opcja ta została wyłączona przez informatyka na prośbę zarządu. Chcieliśmy uniknąć niekontrolowanego nadawania sobie tytułów. Zaczynały pojawiać się coraz dziwniejsze nazwy co wprowadzało pewien nieład i nie wiadomo kto był kto i czy nadał sobie tytuł sam czy faktycznie jest moderatorem. Cytuj
deccorativo Opublikowano 7 Sierpnia 2016 #232 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 42 minuty temu, JemioloSeba napisał: Przykro nam ale opcja ta została wyłączona przez informatyka na prośbę zarządu. Chcieliśmy uniknąć niekontrolowanego nadawania sobie tytułów. Zaczynały pojawiać się coraz dziwniejsze nazwy co wprowadzało pewien nieład i nie wiadomo kto był kto i czy nadał sobie tytuł sam czy faktycznie jest moderatorem. Kochany Zarządzie tu Zoja - wnuczka dziadka Deccorativo w przyszłości zrobię z wami porządek już się bójcie. Zasmucacie mnie Nie zawsze podejmujecie rozumne decyzje - opcja podpisu była zawsze i nikomu to nie przeszkadzało. Zawsze mógł się trafić idiota co sobie nadał tytuł Króla Polski, ale ci co mają tytuł RS ( chyba nie jest to po polsku ) mogli to temu idiocie zablokować. Poszliście na łatwiznę i kiedyś za to zapłacicie jak do was przyjdę a i tak obeszłam waszą pochopną decyzje. Macie trochę czasu na wycofanie się z błędu bo jeszcze na razie to nawet nie raczkuję ale już próbuję a wszystko idzie mi szybko. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 7 Sierpnia 2016 #233 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 16 godzin temu, maqus napisał: 1. Nie można wysłać prywatnych wiadomości do użytkowników. ...u mnie działa normalnie. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 7 Sierpnia 2016 #234 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 U mnie też ale zgłosiłem ten problem do informatyka bo faktycznie z poziomu telefonu gdy chce się wysłać nową wiadomość do kogoś z kim się nie rozmawiało to okienko nowej wiadomości znika. Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 7 Sierpnia 2016 #235 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 12 godzin temu, JemioloSeba napisał: Przykro nam ale opcja ta została wyłączona przez informatyka na prośbę zarządu. Chcieliśmy uniknąć niekontrolowanego nadawania sobie tytułów. Zaczynały pojawiać się coraz dziwniejsze nazwy co wprowadzało pewien nieład i nie wiadomo kto był kto i czy nadał sobie tytuł sam czy faktycznie jest moderatorem. Sebek, bez przesady. Pachnie mi to cenzurą. Kto jest kim wynika z podpisu pod zdjęciem profilowym. Jeśli ktoś rzeczywiście wpisałby sobie podpis wprowadzający pozostałych użytkowników w błąd lub jakiś wulgarny tekst to przecież od tego są moderatorzy, żeby takie rzeczy wyłapywać. Cytuj
Mortis Opublikowano 7 Sierpnia 2016 #236 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Takie pytanie, czy nagłówek (tam gdzie jest napisane Klub Malawi, występuje lupa itp) można zablokować by nie przewijać do góry całej strony? Cytuj
suricade Opublikowano 8 Sierpnia 2016 #237 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Na tablecie (android) nadal mam tytuły tematów wyświetlane w pionie literka pod literką: c o z m i e n i ć Mniej więcej tak to wygląda. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 8 Sierpnia 2016 #238 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Wrzuć zarzut ekranu. Będzie prościej opisać informatykowi. Cytuj
yaro Opublikowano 8 Sierpnia 2016 #240 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zmieńcie prezesa bo to ja jestem przeciwko tytułom. Tytuły zaczęły się mnożyć i tworzyć dziwne rzeczy. Możecie pisać posty dlaczego warto je mieć i może w końcu się do tego przekonam. Na dzień dzisiejszy Kazik mi pisze że nie jest synem Plezziora , Prezes z BMW sobie może być, jednak co to ma się do naszego forum? Więc na dzień dzisiejszy jestem przeciw tytułom, przez tyle lat, tytuły przysługiwały osobom funkcyjnym, a dzisiaj wesoła twórczość czemu ma służyć? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi