d3sign Opublikowano 18 Marca 2017 #61 Opublikowano 18 Marca 2017 Laczenie wzmocnien: wzdluzne i poprzeczne. Po prawej szyba frontowa. Dorzucam jeszcze troche zdjec z telefonu gdzie nie ma bawienia się glebia ostrosci dzieku czemu zdjecia beda bardziej przedstawialy calosc. Dajcie znac co powinienem zrobic z ta mata pod akwarium
mlody.czub Opublikowano 18 Marca 2017 #62 Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Nie zebym się czepial ale jak dla mnie to taka troche kaszana. Wszystyko ubabrane silikonem, w dodatku pelno niedociagniec ( wiekszosc bedzie niewidocznych po zalaniu). Ja osobiscie bym byl bardzo niezadowolony z takiego produktu. Mata się nie przejmuj, nic się nie stanie. Edytowane 18 Marca 2017 przez mlody.czub
klekot666 Opublikowano 18 Marca 2017 #63 Opublikowano 18 Marca 2017 A tyle było orgazmów ... co to nie Pan X
d3sign Opublikowano 18 Marca 2017 #64 Opublikowano 18 Marca 2017 WIem ze perfekcyjne wykonanie to nie jest. Mam zastrzezenia glownie do klejenia wzmocnien, sporo silikonu wyplywa. Ale na szczescie schowa się to pod pokrywa. Cos za cos - cena byla duzo lepsza niz u konkurencji, mniej wiecej okolo 35%-40%.
klekot666 Opublikowano 18 Marca 2017 #65 Opublikowano 18 Marca 2017 16 minut temu, d3sign napisał: Cos za cos - cena byla duzo lepsza niz u konkurencji, mniej wiecej okolo 35%-40%. Taki +
jaras Opublikowano 18 Marca 2017 #66 Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Godzinę temu, d3sign napisał: WIem ze perfekcyjne wykonanie to nie jest. Mam zastrzezenia glownie do klejenia wzmocnien, sporo silikonu wyplywa. Ale na szczescie schowa się to pod pokrywa. Cos za cos - cena byla duzo lepsza niz u konkurencji, mniej wiecej okolo 35%-40%. Ja też mam baniak od tej firmy i złego słowa o swoim nie dam powiedzieć za 500zł kupiłem akwarium 200x50x50 z szyby 10mm. Co do wypływania silikonu na wzmocnieniach- wiele razy było mówione, że tak musi być bo to jest amortyzacja i musi pracować ełaśnie na tym silikonie. Kolejna sprawa to taka, że wrzucacie zdjęcia spoin 5x większych niżeli w rzeczywistości to jak tam nie ma być widocznych niedociągnięć. Ja rozumiem, że ma być ładnie ale nie popadajmy w paranoje. Edytowane 18 Marca 2017 przez jaras 2
Mortis Opublikowano 18 Marca 2017 #67 Opublikowano 18 Marca 2017 Ja nie rozumiem całej otoczki perfekcyjnego klejenia. To co jest pokazane na zdjęciach nie będzie widoczne po założeniu pokrywy. Rozumiem, że akwarium traci na swojej urodzie jak mamy poobijane kanty, rogi, bardzo widoczne grube rysy, nawet jeśli silikon na łączeniach będzie grubiej rozprowadzony to nie będzie się to rzucało w oczy. Myślę, że jak nie ma tych minusów, o których pisałem to warto wziąć pod uwagę cenę. Różnicę w kwocie można przeznaczyć na ryby, oświetlenie, filtrację, itp rzeczy. 3
h2athor Opublikowano 18 Marca 2017 #68 Opublikowano 18 Marca 2017 8 minut temu, Mortis napisał: Ja nie rozumiem całej otoczki perfekcyjnego klejenia. To co jest pokazane na zdjęciach nie będzie widoczne po założeniu pokrywy. .... może i tak - ale człowiek czyta po różnych forach, szuka . Potem w końcu decyduje się na jakiegoś polecanego fachowca, i oczekuje że jego wymarzony, zamówiony baniak będzie jak dzieło sztuki ! Może przesadziłem , ale na pewno nie oczekuje czegoś takiego jak na tych fotkach - dla mnie to partactwo
jaras Opublikowano 18 Marca 2017 #69 Opublikowano 18 Marca 2017 4 minuty temu, h2athor napisał: .... może i tak - ale człowiek czyta po różnych forach, szuka . Potem w końcu decyduje się na jakiegoś polecanego fachowca, i oczekuje że jego wymarzony, zamówiony baniak będzie jak dzieło sztuki ! Może przesadziłem , ale na pewno nie oczekuje czegoś takiego jak na tych fotkach - dla mnie to partactwo Partactwo- to były baniaki 120cm. znanej firmy, które pękały bo były za krótkie stabilizatory z małą ilością silikonu. a to jest normalne klejenie- czym się różni ten baniak od pokazanych na pierwszej stronie.
h2athor Opublikowano 18 Marca 2017 #70 Opublikowano 18 Marca 2017 ... to kwestia, jakiej jakości kto oczekuje, to tak jak z gustem, sprawa indywidualna , nie dyskusji
Rekomendowane odpowiedzi