Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ogóle jasny kamień szybko zachodzi glonem, szybciej niż ciemny, więc jeśli ktoś wybierze jasny to musi mieć armię Helmetów w odwodzie, bo inaczej będzie miał glonową dżunglę z przebłyskami białego, to średnio wygląda.

Opublikowano

Według mnie kamienie wapienne są często umieszczane w naszych zbiornikach, tylko niektórzy nawet o tym nie wiedzą, że to skały wapienne. Wszystkim kojarzą się z kamieniem w kolorze białym, a to nieprawda. Biały jest czysty wapień bez domieszek, który występuje dość rzadko, a w zależności od domieszki ma kolor beżowy, jasnoszary, żółty, czerwony, brązowy, ciemnoszary, niebieskoszary, czarny.

Opublikowano

Walczę z aparatem. Nie jakoś zaciekle bo nie mam weny, ale mimo wszystko.

Bardzo bym chciała udokumentować wybarwianie się Protomelasa, ale zrobienie mu dobrego zdjęcia to jakaś masakra.


cb2378834d2d6fadgen.jpg


Nadal ciekawość niezaspokojona co to wyrośnie z tego Pana ;)


4f8ca43a24de07f6gen.jpg


I ruchliwa żółta chmara nadająca sporo kolorytu jak reszta dopiera zaczyna łapać ten koloryt ;)


3b742422657f5811gen.jpg

  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zdjęcie jakości telefonu - także nie do galerii, ale spójrzcie na Gwiazdora Sporo jeszcze przed nim bo ma ok 10-12 cm
IMG_20160911_110948.thumb.jpg.e7636186f2

Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka

  • Dziękuję 1
Opublikowano

Ładny młodzieniec - gratulacje :-)

Tak z ciekawości - czy płetwę grzbietową ma o takiej długości jak to jest widoczne na zdjęciu, czy końcówka "zafalowała" i się ukryła ?

 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.