Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wszystkie pw odpisane

To zerknij i na mój :D

we dwoje na drugie piętro wnosi się bez problemu, a cała tajemnica w tym żeby wnosić dnem do góry i wtedy mamy pewny chwyt za ścianki

O jaaa...kie proste... A ja już kombinowałem, żeby pożyczyć albo kupić przyssawki takie, jakie mają szklarze... :D

Opublikowano
Wszystkie pw odpisane :)

Kilka dni temu widziałem akwarium produkcji aquariumfische na busie i powiem tak myślałem że jestem sredniakiem i taki poziom utrzymuje też konkurencja , ale okazuje się że jestem bliższej niż dalej :)

Czyli lepiej niż konkurencja czy gorzej? ;)

Opublikowano

Akwarium dojechało. Wygląda ok. Wymiary trzyma. Silikon położony ładnie. Ja się słabo znam. Jak powiecie co mam ocenić to ocenię i dam znać. Kontakt cały czas był ok. Dostawa się rozciągnęła w czasie ale ja nie miałam ciśnienia także dla mnie ok. e16c09c096a7c629c4cb152902a3874b.jpg42ef632d417fb36d32c74c0264640bd6.jpg

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

• Dziękuję 1
Opublikowano

Wygląda porządnie. Czy to wzmocnienie jest już przyklejone, czy tylko tak położyłaś? Jeśli przyklejone, to możesz mieć problem z włożeniem ew. tła.

Opublikowano
Wygląda porządnie. Czy to wzmocnienie jest już przyklejone, czy tylko tak położyłaś? Jeśli przyklejone, to możesz mieć problem z włożeniem ew. tła.

Pod kątem, bez piachu i kamieni tło wejdzie.

Opublikowano

zawsze możne je dać na pół i da radę je włożyć, u siebie mam takie cięte ale wkładałem je jeszcze przed wzmocnieniem poprzecznym:-)