yaro Opublikowano 7 Grudnia 2008 #41 Opublikowano 7 Grudnia 2008 dlatego mówię o swobodnym przepływie
czester_ Opublikowano 7 Grudnia 2008 #42 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Heh no to moje mają tak że choćbyś zrobił dziure na 6 cm to one wejdą w inną na 3:)
yaro Opublikowano 7 Grudnia 2008 #43 Opublikowano 7 Grudnia 2008 no i z tym się zgodzę wejdą sobie tą na 3 a jak będą chciały to sobie nią wyjdą albo tą na 6. wszystko zależy od ustawienia tła - czy jest mozliwość swobodnego za nim pływania czy nie.
mars Opublikowano 7 Grudnia 2008 #44 Opublikowano 7 Grudnia 2008 ja wyznaje teorie yaro, sam im wydłubałem dziurę coby mogły sobie za tło wpływać i .... wypływać swobodnie bo wczsniej jakoś kombinowały jak za a z powrotem iały problem
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2008 #45 Opublikowano 7 Grudnia 2008 bo wczsniej jakoś kombinowały jak za a z powrotem iały problem qrcze, czasem mnie przeraza inteligencja pyskow... jeszcze troche i zaloza kaski na lby, zaczna same budowac wystroj i zapelnia luke zwiazana z emigracja budowlancow na wyspy sory za OT
Rekomendowane odpowiedzi