adamigo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 #121 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zarejestrowany czekam. Kiedy możemy się spodziewać sprzedaży połowa kwietnia ?
RomanoLindano Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor #122 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Myślę, że jak dobrze pójdzie, to ten tydzień: 18-22 kwietnia. Na razie wszystko idzie dobrze. Czekam na płytki drukowane, które powinny być na początku przyszłego tygodnia. Zamawiam naklejki. Dopracowuję obudowę. No i piszę oprogramowanie. Teraz pracuję nad burzą. Dalej już powinno pójść łatwo.
adamigo Opublikowano 9 Kwietnia 2016 #123 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 I jak idzie programowanie burzy wszystko według planu ?
RomanoLindano Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor #124 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jeszcze nie skończyłem, ale jakoś idzie. Pewnie skończę lada dzień. W tym tygodniu powinny być płytki, więc zacznie się montowanie. To będzie pracowity tydzień. W następnym tygodniu powinny być dostępne sterowniki. Zostają do oprogramowania jeszcze funkcje związane z czujnikami, ale to powinno pójść szybko. Na pewno w kolejnych tygodniach będą zmiany w oprogramowaniu i udoskonalenia.
adamigo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 #125 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 I jak udało się oprogramować całość ? Terminy nadal aktualne wszystko idzie po twojej myśli ?
RomanoLindano Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor #126 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Niestety nie mam jeszcze płytek. Czekam na odpowiedź od podwykonawcy. Myślę, że początek przyszłego tygodnia jest jak najbardziej realny. Jeżeli będzie opóźnienie, to raczej niewielkie (chyba, że płytki się opóźnią jakoś bardzo).
adamigo Opublikowano 13 Kwietnia 2016 #127 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 I jak podwykonawcy wywiązali się z terminów ?
RomanoLindano Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor #128 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Tak, właśnie zrobiłem pierwszą sztukę. Pracuję nad obudową. Najbliższe 4 dni będą bardzo pracowite. W czasie gdy będą się drukowały obudowy będę kończył oprogramowywać sterownik. Potem muszę poskładać ze 20 sztuk. Myślę, że w poniedziałek będą dostępne (wersja optymistyczna). Jak wypadnie coś niespodziewanego, to najdalej do końca przyszłego tygodnia powinienem skończyć (wersja pesymistyczna). EDIT: Właśnie skończyłem oprogramowywać burzę. Wygląda obłędnie: LedDimmerProV2 Burza - YouTube Parametry burzy będzie można dostosować, ale ogólnie dla sterownika a nie dla każdego ustawienia. Teraz siadam do obsługi czujników.
olo666 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 #129 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 No no-efekciarsko!!Niezła rzecz do paludarium-z tą burzą
deccorativo Opublikowano 14 Kwietnia 2016 #130 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Romek moim zdaniem skucha. A podłącz diody RGB w 3 kanały ustaw białe i zrób burzę - moim zdaniem zamiast burzy wyjdzie dyskoteka - chyba że się mylę
Rekomendowane odpowiedzi