Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiem, wiem, ale telefonem zdjęcie z przodu wygląda jeszcze gorzej. Gdyby podłoga puszczała mnie na więcej niż 112l już dawno bym postawił... ;)

Ale co jak co akwarium masz piękne:)

Opublikowano

Fajnie wyszło, co do zdjęcia to popieram, centralnie od frontu rób, wtedy będzie wiadomo jak masz to wszystko poukładane. Zamówiłeś ryby, rozumiem, że sprawdzałeś testami czy parametry już się ustabilizowały, czy zamknąłeś cykl ?

Opublikowano
Fajnie wyszło, co do zdjęcia to popieram, centralnie od frontu rób, wtedy będzie wiadomo jak masz to wszystko poukładane. Zamówiłeś ryby, rozumiem, że sprawdzałeś testami czy parametry już się ustabilizowały, czy zamknąłeś cykl ?

Prosta sprawa :D

Opublikowano

Tak jak pisałem na początku docelowo oczywiście harem saulosi. Chciałem F1 z Tan-Mal, ale koszty leczenia nie pozwoliły mi na 50zł/szt, więc zdecydowałem się Hodowla "Fishmagic", którego aukcję podesłał mi egon. Najpierw będzie 12 małych, bo to minimalna ilość zakupu.

Opublikowano
Otrzymałem z Tan-Mala ofertę ostatnią (13.02.2016), to Saulosi Coral jest po 12zł.

Napisz do nich, zarezerwuj i bierz F1

F1 i coral? Nie ma czegoś takiego. Coral to odmiana wyselekcjonowana przez człowieka, czyli sztuczny tworek.

Dlatego taka cena.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Do tego samiec ponoć jest o wiele mniej atrakcyjny..

Chciałbym też stworzyć nad akwarium takie cuda: http://akwarysci.com/forum/printview.php?t=18332&start=0&sid=8ab5046845ae290b1db4dbef117ab1f9

Te korzenie by ograniczyły światło, bo nie jestem z niego zadowolony i mógłbym zamienić marnującą się belkę na jakąś lampę halogenową zamocowaną dużo wyżej.