Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już od dawna o takim myślę. Nie mam kasy i miejsca, ale kto mi zabroni myśleć o takim:):)

Co sobie pomarzę to moje:)

W związku z tym, że kolega biopiotr napisał trochę więcej na temat zbiornika i wrzucił więcej fotek, odwołałem swoją prośbę o info z Wydziału Biologii. Nie doczytałem, że biopiotr jest opiekunem zbiornika.

Opublikowano
Sam zbiornik to pewnie i marzenie każdego, ale już wystrój i obsada to już nie, wiadomo są gusta i guściki ;)

Ogółem fajne, szkoda, że tak daleko ;)

Smyq masz rację każdy ma inny gust ale o takim szkle każdy myśli ;)

Opublikowano
Czy można to akwarium "obejrzeć" bez problemu?

z telefonu

bez najmniejszego problemu stoi w holu budynku który jest otwarty dla zwiedzających (kolekcja inkluzji w bursztynie, wystawa zabójcy bez winy, szkielety duzych ssaków, formikarium, terarium itd) oprócz tego zawsze można u mnie napić się kawy ;) Jeśli ktoś chce się spotkać zapraszam dzwońcie 601831938 Piotr

• Dziękuję 4
Opublikowano

ja sie wybieram w drugim tygodniu lutego do gdańska i na pewno tam podjade.

Opublikowano
Wita Stwosza 59 Kampus UG Gdańsk Przymorze. Budynek Wydziału Biologii - zapraszam. Chętnie oprowadzę

super, dzieki bede dzwonil

Opublikowano
Jak rozwiążecie problem żywienia skrajnie innych ryb?

Nimbo pewnie będzie uzupełniał dietę o mega ilość narybku jaka będzie w tym akwarium. Szczerze bym polecił do tej obsady Nimbochromisa Linni. Normalnie bajeczka móc oglądać w akwarium jak poluje na narybek w szczelinach. Poważnie przemyślcie zakup tej ryby.