Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już od dawna o takim myślę. Nie mam kasy i miejsca, ale kto mi zabroni myśleć o takim:):)

Co sobie pomarzę to moje:)


W związku z tym, że kolega biopiotr napisał trochę więcej na temat zbiornika i wrzucił więcej fotek, odwołałem swoją prośbę o info z Wydziału Biologii. Nie doczytałem, że biopiotr jest opiekunem zbiornika.

Opublikowano
Sam zbiornik to pewnie i marzenie każdego, ale już wystrój i obsada to już nie, wiadomo są gusta i guściki ;)

Ogółem fajne, szkoda, że tak daleko ;)



Smyq masz rację każdy ma inny gust ale o takim szkle każdy myśli ;)

Opublikowano
Czy można to akwarium "obejrzeć" bez problemu?


z telefonu



bez najmniejszego problemu stoi w holu budynku który jest otwarty dla zwiedzających (kolekcja inkluzji w bursztynie, wystawa zabójcy bez winy, szkielety duzych ssaków, formikarium, terarium itd) oprócz tego zawsze można u mnie napić się kawy ;) Jeśli ktoś chce się spotkać zapraszam dzwońcie 601831938 Piotr

  • Dziękuję 4
Opublikowano

ja sie wybieram w drugim tygodniu lutego do gdańska i na pewno tam podjade.

Opublikowano
Wita Stwosza 59 Kampus UG Gdańsk Przymorze. Budynek Wydziału Biologii - zapraszam. Chętnie oprowadzę


super, dzieki bede dzwonil

Opublikowano
Jak rozwiążecie problem żywienia skrajnie innych ryb?


Nimbo pewnie będzie uzupełniał dietę o mega ilość narybku jaka będzie w tym akwarium. Szczerze bym polecił do tej obsady Nimbochromisa Linni. Normalnie bajeczka móc oglądać w akwarium jak poluje na narybek w szczelinach. Poważnie przemyślcie zakup tej ryby.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.