-
By amigo76 · Posted
witam tak jak w temacie , sprzedam serpentynit zielony ok . 60 kg cena 100 zł.pzdr -
By amigo76 · Posted
witam Posiadam do sprzedania używany filtr AQUAEL - UNIMAX 700, filtr zewnętrzny, 1700 L/h ,wraz z mediami w koszykach. uszkodzony wirnik, cena 250 zł. dorzucam 70 kg seprentynit zielony. pzdr -
By Bartek_De · Posted
@pkiinbanww edytuj swój post i dopisz źródło cytowanego tekstu. -
By pkiinbanww · Posted
Zoolek Protocaps M to akwarystyczny preparat pielęgnacyjny, zwalczający bakterie i pierwotniaki, w tym wywołujące wiele chorób wiciowce. Zalecany w przypadku dziurawicy i innych infekcji pasożytniczych. Środek w formie łatwo rozpuszczalnych kapsułek. Opakowanie wystarcza na 600 l wody. Zoolek Capicaps T to preparat zwalczający pasożyty wielokomórkowe u ryb. Likwiduje nicienie, przywry i tasiemce. Zalecany w przypadku wystąpienia ciągnących się odchodów. Lek w formie rozpuszczalnych kapsułek. Opakowanie wystarczy na 600 l wody. Bezpieczny dla roślin i bakterii nitryfikacyjnych. -
By piotriola · Posted
Dostałem fotkę jak wyglądają rurki, fotka przedstawia tył zbiornika. Na chwilę obecną jest rewelacyjnie, z przodu zbiornika nic nie widać. Czekam na zdjęcia za pół roku.😉 -
-
-
-
By Andrzej Głuszyca · Posted
Jasne , że możesz. Ale..pamiętaj , że potem będzie brzydko wyglądać jak obrośnie Ci glonami. Jeżeli chcesz ten piasek i wapienie celem podniesienia pH to lepiej stosować sodę spożywczą a na dno dać np. zwykły piasek wymieszany ze żwirem. Wapień nie kojarzy się z Malawi. Lepiej dać np. serpentynit czy zwykłe otoczaki , które też nie występują w jeziorze. Ale sprawa estetyki to twoja sprawa. Zrobisz jak Ci się podoba. -
By irlandczyk007 · Posted
Czy do tak miękkiej wody zaproponujecie mi może piasek koralowy + wapienie? 200l bedzie wspierane filtrem juvel406+jebao sow4 Pytam bo zakładam i nie chcę się pomylić.
-
-
Topics
-
-
Images
Recommended Posts