Skocz do zawartości

Rezygnacja Zarządu Klubu Malawi z dniem 01.01.2016 roku no i moje pożegnanie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SZKODA SZKODA SZKODA.

Miałem nie mówić... Hari został prezesem w innym klubie ( http://malawi.wroclaw.pl/ ) ;) Taka...malawijska emeryturka.

Czas, pod rządem Harisimiego uważam za bardzo udany, wiele się działo, klub poszedł na prawdę do przodu. Chciałbym, aby następny prezes dorównał do Wojtka. Poprzeczka ustawiona bardzo wysoka. Ukłony i oklaski.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Szczere podziękowania za tyle ciepłych słów. No kilka na pewno było na wyrost bo z królem Kazimierzem to akurat łączy mnie tylko to, że ponoć był też dość znaczych rozmiarów . Pomysł Ząbka też miły ale moja żona chyba szybko wybiła by mi z głowy taką emeryturę ... ewentualnie zrobiła by lekki lifting w zatrudnieniu:

https://www.google.pl/search?tbm=isch&tbs=simg:CAQSigEahwELEKjU2AQaAAwLELCMpwgaYgpgCAMSKO4U8BTvFPEUvQrzHbkKugqvHvsU6z6FOeMq7D7FKoo5xCreOIM5hjkaMLBt6qGil-TAd409jbqcA-9SRoPi05C9FDtWe2OqeFK5nohyKNZQ1KCb970ZWuYDASADDAsQjq7-CBoKCggIARIEsNmu3Qw&sa=X&ved=0ahUKEwjChoaA6N_JAhWE2RoKHX_NCiwQwg4IFygA&biw=360&bih=559

Również mam nadzieje najlepiej na jeszcze lepszego niż ja następcę. Wtedy będę mógł napisać, że Nasza praca nie poszła na darmo. Bo to zawsze jest i będzie praca zbiorowa. Ja tylko starałem się to sensownie tym wszystkim kierować. Prezes to lider ale tylko fajny zespół może zrobić coś dobrego i takiego lidera i zespołu Wam życzę .

Opublikowano

Trudno mi napisać coś sensownego w temacie, ja trafiłem tu na połączenie zarządu prezesa i wiedzy. Jest to u nas niewątpliwie ewenement. Pozdrawiam i liczę że może coś się jeszcze zmieni..

• Dziękuję 1
Opublikowano

Witam ja jak zwykle ostatni z zarządu mam czas parę słów napisać, niestety tak się ostatnio składa, że tego czasu mi brakuje okrutnie mimo, że małych dzieci nie mam. Cóż mogę jeszcze dodać, koledzy wcześniej już praktycznie wszystko napisali. Szkoda, wielka szkoda i strata dla Klubu że Wojtek odchodzi. Myślę że trudno będzie o kogoś bardziej doświadczonego i charyzmatycznego na to miejsce. To jak klub zmienił się pod jego kierownictwem to jest nie do opisania. Pamiętam jak zaraz po wstąpieniu do klubu, byłem wiosną na pierwszym klubowym spotkaniu. Było nas wtedy nie pamiętam max 13-15 osób i to był prawie cały skład osobowy klubu. Teraz ten skład jest o wiele wiele liczniejszy. Myślę, że to też jest dobrym porównaniem jak Klub się zmienił w ostatnich latach.

Ja osobiście dziękuję wszystkim za współpracę, oraz za to że mieli do mnie tyle cierpliwości z powodu mojego braku czasu. Właśnie z tego powodu moja kandydatura stoi pod wielkim znakiem zapytania. Mam nadzieję tylko, że nowo wybrany zarząd oraz prezes, stanie na wysokości zadania i to co zostało do tej pory osiągnięte nie zostanie zmarnowane, a Klub będzie dalej kwitnął i się rozrastał.

Jeszcze tylko jedno powiem, widząc co się działo na ostatnich wyborach. Panowie po co te dziwne kłótnie, spory, waśnie i dziwne zarzuty, to nie są wybory na prezesa Orlenu czy innej spółki, gdzie zarobki i zaszczyty są ogromne. Praca w zarządzie Klubu, czy bycie Prezesem, to praca społeczna, dość ciężka i niestety żadnych profitów z tego nie ma. No może poza wspomnianym wcześniej kolorkiem nicku. Tak więc mam nadzieję, że tym razem unikniemy takiej sytuacji i atmosfery jak ostatnio, czego Wam wszystkim życzę.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Czuję się,jakbym właśnie się dowiedział o istnieniu UFO!!-to Harisimi może nie być prezesem??...jak żyć?...............Dziękuję Tobie i Zarządowi za wszystko!!-bo KM-to dla mnie wszystko;)(byle tego żona nie przeczytała:))...

• Dziękuję 1
Opublikowano

Panowie jeszcze raz dzięki tym którym jeszcze nie dziękowałem ... miło, że Wam troszkę szkoda, że zrezygnowałem to oznacza, że byłem zauważalny ☺. Jednak to nie koniec niczego. Nie ma ludzi nie zastąpionych a pamiętajcie, że po Kaziku byli Jagiellonowie i najpotężniejsze państwo Europy ;-). Nic się nie skończyło. Platforma startowa stabilna a więc szykować jakiegoś następcę i do roboty. Cisi bohaterowie sukcesu nadal są z Wami zostali ;-). Nie zrobiłem ani jednego gadżetu a przecież mamy ich całą masę, nie zrobiłem żadnej grafiki a chyba trudno nie zauważyć ich urody, wśród najpiękniejszych fot próżno szukać moich a mamy w tym światowy poziom. Sukces ma wielu ojców odchodzi tylko jeden. Ważne żeby Was nie próżniły małostki, ambicyjki i pyszki. Pamiętajcie, że to miejsce rozrywki i do przodu ☺

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.