Skocz do zawartości

Akcja charytatywna 2015 - Fundusz Ochrony Pielęgnic im. Stuarta M. Granta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jednak bym nie stopniował wkładu :). Udział wszystkich był bardzo ważny. Wyminę jeszcze jedną osobą, której nie podziękowałem. Michdom74, którego udział był niezauważalny, bardzo pomógł nam swoimi profesjonalnymi tłumaczeniami. Gdyby nie on, Edek nie wysłał by mi książek ... bo umarł by ze śmiechu czytając mój list po angielsku :mrgreen:. Dzięki Michał.

Opublikowano

Ad Konings przesłał nam certyfikat, który jest jednocześnie podziękowaniem za Nasz wkład w ratowanie nas źych ulubienców. Ad cała przyjemność po Na tej stronie :D.

CERTYFIKAT

• Dziękuję 5
Opublikowano

Wojtek, tak mi ostatnio przyszło do głowy.

Czy moglibyśmy, a w zasadzie, czy mógłbyś Ty, jako główny organizator prowadzić tę akcję przez cały rok?

Ja akurat w trakcie bieżącej akcji nie byłem w stanie nic wysłupłać, ale są miesiące, że wydaję kaskę na pierdoły, a zamiast tego mógłbym zasilić fundusz.

Co o takiej 12 miesięcznej akcji sądzisz?

Opublikowano

Tez o tym myślałem ale to angażuje mój czas a i takie jednorazowe bum ma swoje plusy ( i tak trwa prawie 2 msc ). W tym roku bo skończyliśmy akcje 2015 ;-) ) zrobię to wcześniej bo grudzień/styczeń był złym pomysłem ludzie są splukani. III edycja będzie albo w październiku albo dopiero marzec/kwiecień 2017.

• Dziękuję 2
Opublikowano

To moze inaczej.

Może akcję odpalić na cały rok - kto chce, to wplaca darowiznę ile razy chce ;-), bez żadnych aukcji, sprzedaży gadżetów itp. A w konkretnym miesiącu np wrzesień październik robimy show?

z telefonu

Opublikowano

Z formalnego punktu widzenia nie jesteśmy fundacją i wygląda to tak, że zbieram środki od kolegów na pomoc i generalnie nie chciałbym robić tego cały rok, bo zbieranie ich pochodziło by pod fundację.

-- dołączony post:

Marzec kwiecień to spotkania klubowe...

słaby temat...

To maj ☺.

Jako, że troszkę umknęło w gąszczu komentarzy zapraszam tych co nie widzieli do obejrzenia naszego certyfikatu ;-)

CERTYFIKAT

Jest to na pewno powód do dumy.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.