Skocz do zawartości

Akcja charytatywna 2015 - Fundusz Ochrony Pielęgnic im. Stuarta M. Granta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jeszcze taki pomysł aby podać numer konta na który można by było przelewać dowolną kwotę jako datek na ten cel.

Pewnie kilku z nas się znajdzie takich, którzy nie biorą udziału w licytacji ale niewielki datek z miłą chęcią byśmy przekazali.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Na sąsiednim forum KMT info już jest, może ktoś z nich ma dobre serce i przyłączy się do akcji ;) pomysł z kontem bardzo dobry, kto ma możliwość mógłby coś rzucić od siebie poza aukcją.

• Dziękuję 3
Opublikowano

W takim razie zgodnie z sugestią Yaro wrzucam numer konta ( przypomniałem sobie, ze w zeszłym roku tez nr konta podałem :) ). Pamiętam, że byli ludzie, którzy przelewali pieniążki i stanowiły one znaczną część naszej zbiórki. Wobec tego wszyscy chętni nie zainteresowani licytacjami mogą pieniądze przekazywać na konto które zresztą istnieje tylko ze względu na tą Aukcję ( dawne techniczne ). Dane do przelewu:

Numer rachunku:63 1090 2835 0000 0001 2100 4753 (Bank WBK)

W polu "Nazwa odbiorcy" należy wpisać: Wojciech Sierakowski

W polu "Tytuł wpłaty" wpisujemy login (nick), którym posługujemy się na forum Klubu Malawi oraz dopisek ACH2015

Zachęcam zarówno do udziału w licytacjach jak i do składania się na ten szczytny cel. W wątku będę wstawiał rozliczenie całej akcji abyście jak na dłoni mieli jak to się wszystko odbywa. Przejrzystość przede wszystkim :). Na tą chwile konto jest zerowe.

• Dziękuję 4
Opublikowano

Pisałem do chłodnicy ale chyba nie był na forum a w zeszłym roku załatwiał mi www.cichlidae.pl Czy jeszcze ktoś jest zarejestrowany i działa na tym forum i jednocześnie ma kontakt z władzami aby wstawić linki aukcji książek ?

Opublikowano

Chyba się tam rejestrowałem kiedyś, napisałem do nich na FB. Zgodzili się i na info na forum (skrobnę tam to samo, co na KMT) i na wzmiankę na FB (jutro udostępnią linki, które są na "fejsbukowym" KM) ;)

• Dziękuję 1
Opublikowano

No i aukcje się toczą :). Na razie bardzo ładne kwotki przy gadżetach a książka poniżej ceny w księgarni :D ... no wsparcia Deccorativo z zeszłego roku nikt na pewno nie przebije bo wylicytował książkę za cenę wybitnie piękną ale mam nadzieję, że cena jeszcze poszybuje. pamiętajcie są tylko 3 książki i ... więcej na pewno nie będzie ani teraz ani w przyszłych latach. Te 3 Albumy są ostatnimi. Jako ciekawostkę podam, ze jeden z Albumów ma troszkę inny autograf ... normalnie biały kruk :). Edek widocznie spieszył się na pocztę ... jaki w tym ładunek emocjonalny, prawie jakbym z nim biegł z książkami pod pachą :). W przyszłym roku na pewno nie będzie Celebrating a co będzie to zobaczycie :D. Teraz wróćmy do licytacji ... hmm na czym to ja skończyłem :rolleyes: ... aha ... kto da więcej :D.

Przypominam też, że czekam też na wasze wpłaty ... cel jest na prawdę szczytny i fajnie by było znowu zaznaczyć nasz udział, tegoroczne hasło to: "Malawi dla "malawistów", "malawiści dla Malawi" :D.

post-6453-14695725129886_thumb.jpg

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.