Skocz do zawartości

Lenek wydał pierwsze akwarium na świat:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To wielka i niepowetowana strata

Proponuje uczcic ta podniosla chwile dwoma butelkami szampana :D

Opublikowano

Panowie złośliwi jesteśmy jak nie wiem co, ale faktycznie to ubędzie kolorytu z naszego forum, gdy Lenek zupełnie nas opuści. Widzę tu zagrożenie, że niektórzy z nas prawdopodobnie zaczną śledzić forum tanganikańskie tytułem przywiązania do Lenka i tęsknoty za jego wkładem. Serio mówię - naprawdę :D

Opublikowano

A ja proponuję zakończyć świetowanie, dopić resztkę szampana i zostawienie Lenka w spokoju, bo niepotrzebnie temat jest rozwlekany. Wybrał Tangę, postawił akwa, przestał udzielać się na forum i nie ma co po chłopaku jeździć. Skoro z tanganikańskiego forum go jeszcze nie wyrzucili, to widocznie go tam akceptują z wszystkimi jego wadami i zaletami :wink: .

Opublikowano
Nie żebym go bronił, ale napisał, że muszle będą. Poza tym to jeszcze nie akwarium z muszlowcami :wink: .

Mateusz, jednak ja myśę że go bronisz ;-)

Wyjaśnij zatem dlaczego Lenek nie pali w piecu skoro ma grzałkę w tanganikańskim akwarium? hehe

Podobno ma 25-30*C w domu cały rok.

Opublikowano
no nieźle Lenek, jednak widzę drastyczną zmianę w stosunku do tego co prezentowałeś tutaj...

słuchajcie, w tamtym wątku nikt po Lenku nie jeździ, ale i Lenek zmienił ton i wygląda jakby najpierw pytał i nawet czytał rady ze zrozumieniem...

normalnie jakby to nie była ta sama osoba

tak trzymaj i powodzenia z tą Tangą - to już tak szczerze...

No tak, zmiana jest bo zrozumiałem, że źle robię.

Opublikowano
Mateusz, jednak ja myśę że go bronisz

Nie mam żadnego interesu w tym, żeby Lenka bronić. Piszę obiektywnie i nie mam zamiaru zjeżdzać go tylko za to, że na innym forum pokazał swoje akwarium. To, co on sobie myśli, czy pali w piecu, czy nie, czy używa niebiotopowych grzałek, jest mi całkowicie obojętne, ale to, że na hasło Lenek następuje wysyp postów, które z powodzeniem mogłyby znaleźć się w czyśćcu z dopiskiem "już było", albo "byle pisać" już mi obojętne nie jest. No, ale każdy czasem musi dać upust najniższym instynktom, a że Lenek się ani nie obrazi, ani specjalnie nie będzie się bronił, to wszyscy usiedli na nim. Tylko po co taki syf robić na forum :?:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.